20 till biljetter till Social Media Party!!

IMG_4238

Hej fina ni!! Jag är och förbereder för vårt rum på Social Media Party i morgon – Så peppad!! OCH jag fick precis loss tjugo biljetter till! Wuhu!

SOCIAL MEDIA PARTY ÄR I MORGON LÖRDAG 5/12 kl 11-17 på ”Elite Hotel Marina Tower” i Nacka.

Kommentera detta inlägg med en kort kommentar om varför du och din bff ska vinna biljetter 

Jag kommer välja tio vinnare som får gå +1 OCH vinnarna dras ikväll 18.00 och kommer få biljetter till sin mejladress – så håll utkik! 

Den förra tävlingen är avslutad så om du inte hört något har du inte vunnit biljetter i den omgången men du är gärna tävla igen i detta inlägg!

LOVA ATT NI KOMMER OCH HÄNGER I VÅRT RUM 😀 PUSS J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Vore himmelens kul få bjuda med syrran på detta!

  Liza

  Liza 2015-12-04 20:29:28 http://None
  Svara
 • Jag och min otroligt fina biff (bff 😉 är media junkies, vi båda pluggar media, skulle bli crazy banans lycklig!!!

  Mikaela 2015-12-04 19:02:22 http://None
  Svara
 • Blev så himla glad när jag läste det här! Kan egentligen inte säga så mycket mer än att jag skulle tycka att det vore så fruktansvärt roligt att få chansen att vara där och allt vad det innebär. Att få träffa er och dela allt med min närmaste vän vore helt otroligt. Keeping my fingers crossed!

  Ebba Rosendahl 2015-12-04 18:57:21 http://ebbarosendahls.tumblr.com
  Svara
 • Hej!

  Min bästa från Göteborg är i Stockholm för en helg, och jag har försökt klura ut något vi ska göra. Eftersom stormen Helga kommit in över Stockholm känns det inte sådär suiupermusigt att gå på julmarknad. Men denna dag verkar ju helt fantastisk!
  Om vi vinner biljetter kanske vi blir helt roliga och t.o.m sover över för att njuta av det allra bästa – hotellfrukost

  S 2015-12-04 18:27:06 http://None
  Svara
 • Hade verkligen tänkt att gå och var jätta taggad! Sen blev jag sjuk och glömde totalt att köpa biljetter så nu sitter jag här utan biljett…. känns lite tråkigt då jag verkligen ville träffa alla, men så blir det ibland :/

  Kram / Emma <3

  Emma Alquier 2015-12-04 18:14:29 http://None
  Svara
 • Jag och min bästa vän har just flyttat till Stockholm och kämpar för att hänga med i storstadslivet. Vi båda jobbar väldigt mycket för att ha råd med hyra och mat här i huvudstaden. Vi har knappt tid eller råd att gå ut och ha roligt men imorgon är vi båda lediga och skulle SÅ gärna vilja gå på Social Media Party!!! Det hade vara så roligt om vi fick en varsin biljett, hoppashoppashoppas vi får varsin!!
  Ps Tack för en GRYM blogg!!!

  Kraaaaaaam

  Julia Jakobsson 2015-12-04 18:09:48 http://nouw.se/juliajak
  Svara
 • Åh jag vill (som vanligt)!!! Behöver matas med all inspiration jag kan få så att jag kan få kicka igång min kreativitet och göra något spännande med den! Pussåkram

  Charlotte Almgren 2015-12-04 18:01:59 http://None
  Svara
 • AÅÅ va nice jag och min kära syster är galna i mode hade varit supper roligt att så åka tid och träffa alla mode bloggare,Jag är också en mode bloggare fast inte lika stor som ni,Min syster är min fotograf så hon hade säkert varit super glad om hon och jag fick vinna biljetter OMG !!!!!

  tijana 2015-12-04 17:57:47 http://www.tijana.se
  Svara
 • Nu när vintern är här och vi går mot mörkare tider är det svårt att hitta på roliga grejer att göra för att pigga upp vardagen, det blir lätt att man fastnar i samma mönster men te drickande m.m… så jag skulle verkligen vilja ta med min bästis Josefine till detta för att pigga upp henne lite, för det är hon verkligen värld!! Hon gör så mycket för mig och andra att hon glömmer att ha kul själv och detta skulle hon VERKLIGEN uppskatta!! Kram

  Jenny 2015-12-04 17:46:11 http://None
  Svara
 • Åh vi behöver verkligen något roligt att göra under alla högar av pluggande! Som fattiga inflyttade studenter i Stockholm är det inte ofta vi kan lägga pengar på sådana här roliga saker heller …

  Kram!

  Josefine

  Josefine Dofs 2015-12-04 17:25:35 http://None
  Svara
 • Hejsan!
  Mitt namn är Merelle Yakoub och jag är 18 år och bor i lilla staden Falun och går mode/design på gymnasiet. På fritiden ÄLSKAR jag att hålla på med allt som har med mode och socialamedier att göra och därför lägger jag ner all min fritid på att driva min blogg och instagram. På bloggen ligger jag på top fem här i Dalarna och på instagram har jag över 1000 följare: därför hade det passat perfekt med en dag fylld med inspiration för det jag håller på med och skulle vilja dela detta med min bästa vän då hon hjälper mig med allt runt bloggen.
  Hoppas vi ses och kollar gärna in min blogg och instagram! Kram

  Merelle 2015-12-04 17:13:01 http://www.nouw.com/merelleyakoub
  Svara
 • Skulle åkt dit men så kom livet emellan, som det gör ibland. Nu har jag dock möjlighet att gå imorgon iallfall men står utan biljett. Hade varit sjukt kul att gå och få hälsa på alla grymma sociala medier ”kollegor” och bara andas lycka och få njuta i underbar miljö. Håller tummarna 🙂

  Kram! /Jennifer

  Jennifer Klingvall 2015-12-04 16:56:31 http://Jenniferklingvall.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!