My Sister, My Hero★

Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 preset Ni som följer mig på Instagram och lyssnar på min podd vet att min syster är min bästa vän. Men hon är också min hjälte. Vi har gått igenom mycket i min familj och gör det fortfarande och jag kan säga att utan min syster skulle jag inte klarat av det. Vi stärker varann, vi ser det fina i saker, vi finns alltid för varann och vill varandras bästa i alla lägen. Min syster Vickan är alltid positiv, glad, peppande och rolig. Det finns ingen som förstår mig som hon och ingen jag har lika kul med. Nu bor hon långt bort från mig, i New York. Men hon är med mig varje dag ändå. Vi skickade bilder till varann flera gånger om dagen, skickar gulliga meddelande, hjärtan och peppar varann. Vad skulle jag göra utan dig min älskade syster. Du är min hjälte! Hylla din hjälte och ha chans att få skicka ett lyxigt gåvoset från Rituals till den du vill hylla! Sprid kärlek och hylla din hjälte här! Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset

I samarbete med Rituals

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!