Sunday Update❥

Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset

Hej fina fina ni, hur mår ni? Jag mår bra! Jag har haft en skön, lugn söndag. Jag gick hem ganska tidigt från Social Media Gala, var hemma vid typ ett. Efter en lång dag med massa jobb och sen kväll natten innan kände jag att det fick räcka. Så jag vaknade vid nio i morse och gjorde långfrulle, städare, handlat, pratat i telefon och fotat. Mysigt! Länge sen jag hade en dag för mig själv. Men nu ska jag svida om och åka till Coop för att handla för middag ikväll, mys! 

Men måste också säga att efter den här stressiga hösten känner jag mig mycket lugnare nu, SÅ himla skönt! Ser fram emot den här veckan på jobbet, jag har sett till att ha färre möten, kortare dagar så jag kan njuta av att jag har världens roligaste jobb! Ville bara ge en litne update efter allt prat på detta i poddis och på bloggen. Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Åh vad bra! Så härligt att du försöker tänka på dig själv. Stjärna<3

    Ida 2015-12-06 17:35:31 http://None
    Svara
  • Ha en mysig Söndagkväll

    Louise 2015-12-06 17:08:42 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!