Hat Day★

Processed with VSCOcam with hb2 preset
Processed with VSCOcam with hb2 preset
Processed with VSCOcam with hb2 preset
Processed with VSCOcam with hb2 preset

Hatt & fuskpäls Zara Skinnbyxor H&M Boots ParkWest

I går efter jobbet gick jag en lite shoppingrunda på stan. Med mig hem fick jag bland annat den här jackan och hatten. Äntligen hittade jag en hatt jag gillar, har ju haft problem med det sen jag klippte av håret.. Hoppas ni har en fin dag, puss J!

Hat & fake fur Zara Leather Pants H&M Boots ParkWest

Yesterday I did some shopping after work.. I found this jacket and this hat. Finally a hat I like!! Hope u have a great day! Love J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!