Working from home Friday★

Processed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 preset
Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 preset

Hej gullisar, hur mår ni? Huuur härligt med fredag? Som ni vet jobbar jag ju hemifrån på fredagar för att kunna satsa på bloggen, Instgram och allt vad jag gör. Så himla mysigt. Min dag började med en hemma hos plåtning som snart kommer ut på en sajt (tipsar såklart när det är ute). Efter det har jag fotat massa själv, ätit frukost typ tre gånger, målat naglarna och bestämt mig för att bara stanna hemma hela kvällen. Så himla skönt. En riktig kreativ-ladda-batterierna-dag. Precis vad jag behövde. Hoppas ni också har haft en fin fredag och att ni får en härlig kväll! Puss och kram J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej! Vilket läppstift har du på bilderna? Är det väldigt ”torrt” så det kräver något lypsyl innan/efter?
    Tack för inspiration.

    Sophie 2015-12-12 08:47:52 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!