Tacksam morgon❥

IMG_4491

IMG_4486

God morgon fina ni! Hoppas ni har sovit bra. Det har jag! Kan inte med ord beskriva hur glad jag är över att få helg på helg vakna upp nykter och må bra. I bland kommer det över mig, hur jag mådde förr och jag blir så tacksam så jag nästan gråter över att jag får leva det liv jag gör i dag. Att jag får vara nykter, slipper ångest, jobbar med det jag älskar, får vara med den person jag älskar och får uppleva nya roliga saker nästan varje vecka. Och att jag i dag ska få ha en lugn och mysig dag med min familj och släkt. Så himla tacksam. Det var bara det. Puss på er och ha en skön söndag! Love J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Du är så stark Jossan! Ditt fina lakan i ljusrosa vart har du köpt det?;) Kramar

    Jullan 2015-12-13 18:39:31 http://None
    Svara
  • Och det är du SÅ värd! <3 Du är stark, genuin och klok, och man kan verkligen lära oerhört mycket af dig. Världens bästa Josefin, en riktig superwoman! <3 <3 <3

    Ida 2015-12-13 12:18:48 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!