★ Måndagspepp!

IMG_4496

Gooood morgon gullisar! Hur mår ni? I dag tänkte jag bjuda på lite bloggpepp till dig som redan bloggar eller dig som är sugen på att börja blogga. 

1. Våga!
Den viktigaste punkten av dem alla. För dig som inte bloggar: Våga starta en blogg. Strunta i vad andra ska tycka om det! Och till dig som redan bloggar: Våga göra det du tror på och skit i vad andra säger eller tycker. 

2. Fota, fota, fota!

Bilder säger mer än tusen ord som ni vet.. Så det är bara börja öva och bästa sättet är att fota typ hela tiden. Till slut kommer du att hitta din stil att fota och redigera på och då kommer dina kommande inlägg gå mycket snabbare att göra. Du kommer veta exakt hur och när du ska fota. 

3. Vad brinner du för?

Girlpower, mode, träning, hästar eller måla? Vad är din grej? Jag tycker att man ska kunna dela med sig av det mesta men det är alltid bra att ha en nisch. Så hitta din grej och kör!

4. Välj din image!

Hur vill du att de som läser din blogg ska uppfatta dig? Seriös, rolig, galen, driven? Ha det i åtanke!

5. Ge inte upp!

Det är svårt att få läsare och det tar tid. Så ha tålamod. Om läsarna inte kommer varje vecka, ge inte upp. Alla har varit där någon gång även de som du tror bara vaknade upp med flera tusen läsare. De har också kämpat!

6. Visa att du finns!

Om inte läsarna eller pr-kontoren hittar dig, hitta dem. Sprid din blogg i social medier, kommentera på andra bloggar eller Instagramkonton, mejla pr-kontor eller portaler och berätta att du finns!

7. Do your thing!

Absolut ska du inspireras av andra bloggare Men jämför dig inte. Bara du kan driva din blogg, du är unik och så också din blogg. Våga köra på dig grej, bry dig inte om vad andra tycker, ta plats och visa att det går! Kör hårt! 

Starta din blogg på Itgirls.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Josefin!
  Tack vare dig och din inspirerande blogg har jag startat en blogg här hos er på It Girls. Hoppas du vill kika in! Kram på dig och God Jul! <3

  Sara 2015-12-18 12:57:30 http://itgirls.se/rutsara
  Svara
 • Toppentips! Tack Jossan 🙂
  Är supersugen på att börja på IT-Girls men jag hittar inte så mycket info om portalen.. Finns det funktioner som gör att man kan flytta över sin nuvarande bloggs arkiv? Och hur funkar det om man vill blogga från sin smartphone?
  Tack på förhand!
  Maja

  (Föresten är länken som finns här i inlägget och på Modette lite krasslig, det kommer bara upp något sorts script…)

  Maja - Frontside 2015-12-14 17:43:54 http://frontside.devote.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!