Kära pappa&frågepoddis ❥

Hej på er bästa ni! Hoppas ni ha en bra dag. Det har jag men är lite överväldigad över allt som hänt kring mitt blogginlägg här om dagen (Läs det här!) Det här är såklart något jag och Vanja pratar om i veckans podd. Och såklart svarar vi även på några av era frågor (TACK FÖR ATT NI ÄR BÄST OCH STÄLLER MASSA FRÅGOR TILL OSS) Men vi hinn inte med så många så därför fortsätter vi med frågepoddis nästa vecka. Bra va??

Jag hoppas verkligen att ni lyssnar på veckans podd och att ni sprider den vidare. Det är SÅ viktigt att alla får en ny syn på detta så vi kan få en förändring nu!!

LOVE ❥ 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Alltså du är en sån inspiration för oss tjejer. Du är så bra fortsätt vara du för du är bäst! Önska man kunde ge dig ett Nobel pris i stark poet kvinna!

  Hanna 2015-12-16 21:44:28 http://None
  Svara
 • Alltså dagens podd!! Hur bra är inte ni??? <3

  Först vill jag bara ge sååå mycket kärlek och cred till dig som pratat så öppet om allt du varit med om. Så viktigt. Och även fast inte alla blir fysiskt angripna (dock allt för många) så är just det faktum att sexuella och nedvärderande kommentarer är så sjukt neutraliserade. Som ex kommentaren jag får ganska ofta: "Du som är så snygg behöver ju inte vara smart" och när jag bevisar att jag är smart: "Oj tänk att en sån söt tjej kan vara så smart!". Och detta ska man ta som en komplimang. Nej nej nej.

  Dessutom är jag så lycklig över din kommentar över att du behöver ha raklånga ben för att komma! För precis så är nämligen jag, och detta var första gången jag hört en annan tjej säga det 😉 Man kan ibland känna sig så ensam när det kommer till onani i denna stora värld, för det är ju så himla få som vill snacka om det!!

  Massa tack och kramar <3

  Andrea 2015-12-16 17:51:30 http://None
  Svara
 • Jag lyssnade nyss på er podd. Ni är HELT fantastiska och inspirerar mig enormt! Sluta aldrig podda!

  Josefin, TACK för att du är du och öppnar dig om ett så viktigt ämne. Jag kände igen mig så mycket och kokade verkligen inombords när jag hörde vad du hade varit med om. Jag hoppas du förstår hur viktig du är och vilken skillnad du gör.

  <3

  Agnes 2015-12-16 17:48:06 http://None
  Svara
 • ÄLSKAR PODDEN (as always)!!!! Och jag måste bara tillägga: fan vad du är bra Josefin, du är bäst!? Tack för att du delar med dig och också i podden berättar om vad du var med om i tonåren. Som sagt, jag ser oerhört mycket upp till dig, och du är verkligen en äkta förebild för många. Tack för att du är precis som du är – fortsätt med det! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

  Ida 2015-12-16 17:01:20 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!