Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

THE PERFECT LEATHER JACKET★

IMG_4931

Jag får ofta frågor av er om vilka plagg som är måsten i garderoben för mig. Och ett av mina N.1 plagg är lätt skinnjackan! Den funkar till allt! I dag har jag den under mitt flyff för att det är lite för kallt att bara ha skinnjacka. Men så snyggt att även ha inne som typ ”kavaj”. Den här skinnjackan kommer från Second Female. Puss J

One must have in my closet is the perfect leather jacket! This one is from Second Female and I works with everything! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • men alltså åååh, tröjan du har under jackan då? var är den ifrån? jag vill haaaaa 😀

    ellen 2015-12-18 19:13:06 http://ellfi.blogg.se
    Svara
Josefin Dahlbergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!