Ready for takeoff★

IMG_5120-(1)

IMG_5123-(1)

Tidigare i veckan fick jag ett mejl från Sofi som frågade efter min adress och i går när jag kom hem hängde hennes senaste bok på dörren. Och den är så otroligt fin och inspirerande. Ni som har lyssnat på podden vet ju att jag jobbat med Sofi för några år sen under ”Sofis mode sommarturné” och att hon är en stor inspirationskälla och förebild för mig. Hon är så otroligt driven, härlig och peppande. Och det är mycket tack vare hennes ord som jag satsade på att göra det jag gör i dag. Även om det bara var några ord som ”Jag tycker du är sjukt duktig framför kameran” eller ”Du borde verkligen blogga” så fick det mig att starta en blogg och våga köra min grej. Och det gick ju rätt bra. Så tusen tack Sofi för boken och för att du fick mig att våga. Du är grym. Stor kram till dig!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!