Tävling ★ Avslutad!!

Modette_Josefin

GRATTIS! Sarah Reivinger!!!

Fina, fina ni, jag är så glad över att ni finns. Att ni läser min blogg varje vecka, att ni kommenterar, peppar och finns där. Därför tänker jag att någon av er ska få en liten julklapp från mig. Nämligen detta härlig kit. Och att ni ska på påverka lite om vad som händer här på bloggen 2016 och för att jag behöver lite ideér från er hehe… Så tävlingen går ut på att ni kommenterar detta inlägg med vad ni vill se mer av här på bloggen 🙂 Och så kommer en av er få en härlig klapp av mig!

Hoppas ni vill vara med! Puss och kram J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
59kommentarer
  • Gissar det är för sent att tävla men ger lite input ändå!
    Typiskt att jag vart för upptagen med jobb under julen för att läsa bloggar!

    Jag skulle vilja läsa mer om inredning, hälsa och smink/hudvård.
    Kanske recept! Har en känsla av att du är grym i köket.

    Outfit-bilder är du redan grym på, så tänkte inte ens nämna det. Men tänkte att det skadar inte att tala om för dig att du är grym 😉

    Gott nytt år!!

    Victoria 2015-12-31 01:43:39 http://None
    Svara
  • Hej fina Josefin!

    Jag tycker att din blogg är superbra redan som den är då den är otroligt mångsidig och varierad. Det jag tycker om och verkligen vill lyfta fram är mode-tips, inredningsbilder, tjej-pepp, mys-bilder och dina egna inspirationer. Älskar verkligen hur du peppar oss unga tjejer att tro på oss själva, att drömma stort och att våga gå sin egen väg vad det än är och vad andra i vår omgivning än säger. Jag känner att jag verkligen kan växa som människa genom att läsa din blogg och det känns väldigt viktigt. Jag älskar hur du verkligen har en relation med oss läsare där din blogg fungerar genom ett samspel mellan dig och oss. Till skillnad från andra bloggare som sitter på sina höga hästar och bara berättar om sitt liv så får vi följa med på din resa och även själva bli peppade att kämpa med vår egen.

    Så fortsätt som du gör, med stor variation i bloggen med skönhets- och modetips, peppande ord, träning, mat, inredning och härliga vardagstips! Tack för en kanonbra blogg!

    Massor av kramar!

    Emma

    Emma L 2015-12-29 14:02:58 http://None
    Svara
  • Det är säkert försent för tävlingen men jag skulle väldigt gärna vilja se mer ifrån ditt älskade Dalarö – utflyktsmål, fik, berättelser från din uppväxt etc

    Cecilia 2015-12-28 15:02:45 http://None
    Svara
  • Fler kollage med sånt som spottats i butik, skönhetstips och att fortsätta leverera grymma outfits!

    Sofia 2015-12-28 01:46:47 http://None
    Svara
  • Hej!

    Jag tok-gillar din blogg! Men det jag själv skulle vilja se mer av är skönhet, tex vad du använder för produkter när du sminkar dig, vilka nagellack du använder och om du testar på lite nya grejer då och då 🙂

    Skulle även uppskatta kollage på kläder som du själv är intresserad av att köpa som finns i butikerna.

    Tänk att dina läsare är intresserade av hela dig, inklusive alla delar av livet 😀

    Kram på dig!

    Beatrice 2015-12-27 17:38:46 http://None
    Svara
  • Din blogg är absolut en av mina favoritbloggar, och jag följer den slaviskt tillsammans med din och Vanjas podd.

    Vad jag skulle velat se mer av först och främst är vloggar. Du kanske kunde starta en form av challenge som vi som läsare skulle kunna följa med i, som följs upp varje vecka. Något kopplat till en av dina ”nyårslöften” möjligtvis?

    Dessutom älskar jag din syn på världen, och tycker så himla mycket om att få läsa om dina åsikter. Tunga som lätta ämnen. Kanske införa en ’veckans krönika’ på bloggen där vi som läsare får ge förslag på ämnen som du ska skriva om?

    Tror att det skulle kunna göra oss som läsare mer involverade, och mer benägna att alltid kika in här för att hålla oss up to date 😉

    Never stop being awesome!

    Hanna 2015-12-27 17:12:50 http://None
    Svara
  • Vill se lika mycket outfits och mer av dig!!! Personligt, vardag och gärna lite mer om killen 😉

    Hanna 2015-12-27 15:26:57 http://None
    Svara
  • Fler outfitinlägg med fler bilder och om kläderna inte längre finns tillgängliga hade det varit super med lite liknande alternativ. Inredning! Din lägenhet ser superfin ut på alla bilder så mer tips och uppvisning av dina senaste tillskott hade också varit super.

    Moa 2015-12-27 15:17:22 http://nouw.com/moaolsen
    Svara
  • Åh – skrev ju ett mail efter att jag lyckades kamma hem båda snygg-jackorna på din bloppis häromveckan, men skriver igen: tips på bröllopsklänningar ala budget. Gärna lite mer frisyrtrender, kanske stadspärlor (Sthlms guldkorn?) 🙂

    Malin 2015-12-26 23:42:42 http://None
    Svara
  • Åh, älskar både din blogg, poddis och snap haha! Det som jag uppskattar allra mest är nog att läsa om hur du har det till vardags, alltså typ inredningsgrejer (hur du smyckar ut din lägenhet är ju på riktigt en konstform?!), mat, modetips och mer personliga grejer när du skriver om t ex din pappa, feminism och alkohol.

    Under 2016 skulle jag ääälska att få läsa mer om vardagsmiddagar, för jag tror minsann att du inte bara äter helgfrukostar! Även skönhets- och modetips skulle vara kul, samt att få se bilder från din uppväxt (älskade stilinlägget!!). Rota igenom nåt gammalt album och visa några stycken, det är säkert superroligt för dig också att titta igenom alla gamla bilder.

    Mitt sista tips är att börja vlogga!! Skulle vara hur kul som helst att få se ännu mer rörliga klipp! Kram och god fortsättning!

    Agnes 2015-12-25 21:22:37 http://agneeesss.blogg.se
    Svara
  • Hej!
    Fullkomligt ÄLSKAR din blogg! Och fullkomligt ÄLSKAR din och Vanjas podd, kan knappt vänta tills onsdagarna!

    Vad jag skulle vilka se mer av i din blogg är ”styling tips” hur man ska tänka när man stylar olika kläder. Hur olika former, mönster, material kan matchas på bästa sätt. Det skulle vara jätteroligt!
    Tack för en FANTASTISK blogg!❤️

    Clara 2015-12-25 19:23:35 http://None
    Svara
  • Jag önskar mer inlägg kring inredning 🙂 tack för en fin blogg!

    Ida 2015-12-25 16:35:30 http://None
    Svara
  • Jag önskar mig:
    *Mer texter!
    *Min helg
    *Små historier om dig själv och saker du hittat på
    *Inlägg à la ”outfits genom åren”

    Anna 2015-12-25 11:58:26 http://None
    Svara
  • Hej! Dina outfitbilder är grymma fortsätt med dom! Jag skulle verkligen uppskatta mer tips på saker du gillar, allt mellan himmel och jord egentligen! Tex tips om filmer, böcker kläder och-mode, smink, mat och snacks, inredning osv. Helt enkelt vad du är hooked on eller tycker är ruskigt bra och vill dela med dig av!

    Caroline 2015-12-25 09:39:06 http://None
    Svara
  • Elsker stilen din og vil gjerne se flere inspirasjonsbilder og tips på hvordan man selv kan finne en enkel og stilfull hverdagsstil (klær, sko, sminke, hår).
    Du er flink, stå på videre som du gjør!! 🙂

    Linnea 2015-12-25 01:29:28 http://None
    Svara
  • Jag har absolut älskat varje gång du har blivit personlig, både på bloggen och podden. Du har något att säga om världen och jag beundrar dig varje gång du gör det. Du är en stark och fantastisk tjej och borde få våga vara det överallt och alltid! <3 Fortsätt så!

    Justine 2015-12-25 00:28:34 http://None
    Svara
  • Jag skulle vilja se mer av din vardag. Även mer med mode och tips. Tex hur man matchar en tröja på olika sätt.
    Du är så otroligt inspirerande!

    Ellen 2015-12-24 21:44:28 http://None
    Svara
  • Men asså OMG, tuxedo från ysl IN MY HEART❤️
    Okej men nu är jag lugn igen och ska vara seriös. Jag måste ärligt säga att din blogg har blivit grym senaste halvåret och det är verkligen ett nöje varje dag att gå in och få se alla dina bilder – för det är just det som jag gillar med bloggen, alla bilder du tar. De är verkligen i toppklass. Det vill jag aldrig att du slutar med! Något jag gärna vill se mer av är maträtter, vad du äter osv. Och det behöver inte vara fancy maträtter (jag förstår att det är sånt som man gärna vill blogga om, just för att det ser bra ut), men det kan liksom vara vad som helst så länge det är äkta likslm. Hoppas du förstår min flummiga kommentar, haha. Kram och god jul! Keep up the good wok <3

    Emma 2015-12-24 21:34:30 http://None
    Svara
  • Jag vill läsa mer om mat! 🙂 och kanske i form av vilka resturanger du brukar besöka. Sedan…..streetstyle. att du fotar lite random folk och lägger upp en gång i veckan sedan beskriver du deras stil 🙂 Kramar

    Julle 2015-12-24 05:04:43 http://None
    Svara
  • Jag skulle gärna se mer ”veckans webshoptips” eller liknande, där du plockat ut lite godbitar åt oss läsare 🙂

    Sara 2015-12-23 21:26:20 http://None
    Svara
  • Jag ska precis till att flytta hemifrån så inredningstips och DIYs skulle uppskattas enormt. Sen tycker jag även att det är kul att läsa återblickar och reflektioner från tonåren, kärlek, ångest, vänskap etc, så gärna mer sådant också 🙂

    Nelly 2015-12-23 21:06:18 http://None
    Svara
  • Hej Josefin 🙂
    Du är en skjut inspirerande kvinna!
    Lite tips:

    -favorit ställen i Sthlm vad gäller mat och shopping
    -göra 20-30 sec långa outfits videos, bara kortisar men så man ser lite rörelse 🙂
    -små vardags snapshot, blir lite personligt utan att gräva på djupet, typ en dag i vardagen och ta ett foto i timmen eller varannan, ex. Min måndag 🙂

    Puss och kram och god jul!

    Josefin Rickan 2015-12-23 20:14:59 http://None
    Svara
  • Jag är alltid så orimligt nyfiken på hur din vardag ser ut. Dvs den som inte är så instavänlig. Typ pasta med tomatsås sås i Micro-vardagen.

    Jag tycker också att du gör du skrivit många bra krönikor om lite tyngre erfarenheter, fattar att det kräver rätt mycket av dig pga känslomässigt krävande men också tiskrövande men jag tycker du är pricksäker de gånger du har skrivit inlägg i det formatet. Mer sånt!

    Gillar stiltips såklart men det är du ju redan så jävla bra på så det hoppas man bara att du fortsätter med.

    Jag skulle också vilja se met karriärstips/historier om hur din karriär startade
    peppa och inspirera unga tjejer i början av karriären att inte bara köra på utan också Hur man tar första steget in sin körapå-karriär.

    Eller så skiter du i allt detta för du är redan grym!
    Ok! Du är grym!

    sarah 2015-12-23 19:45:37 http://None
    Svara
  • Åh!! Vilken svår fråga.. Jag tycker verkligen att din blogg innehåller det mesta som man kan kräva.. Men lite fler inlägg om hur saker varit förut? Då menar jag typ att du berättar mer ingående på olika jobb du haft eller hur du var som tonåring. Dock tycker jag att det finns mycket av detta i din blogg! Du är bäst.
    Puss

    Karin 2015-12-23 19:41:02 http://None
    Svara
  • Gärna mer modetips och hur man bygger upp en bra garderob! Och hur man hittar sin egen stil 🙂 tycker du är så cool, verkligen en förebild. Jag hade gärna fått en skopa av din stilkänsla! Särskilt nu efter graviditet och bebis när jag mest kör mjukiskläder och kristofs…hehe. Stor kram och god jul!

    Amelie 2015-12-23 19:38:22 http://None
    Svara
  • Din blogg är helt klart en av mina solklara favoritbloggar. Jag älskar variationen av inlägg, alla tips, all inspiration, de fina bilderna osv.
    Men det skulle vara jätteroligt med fler videos, här är några tips på typer av videosar:

    – Vloggar (videos där man får ”hänga med dig i din vardag”, typ när du är på kontoret, är hemma och allt möjligt).

    – Olika challenges, t.ex cinnamon challenge.

    – Videos där du bara pratar, typ om olika åsikter, saker du varit med om osv.

    – Modevideos. I och med att du är så himla bra på mode och klär dig jättefint så skulle sådana typer av videos vara hur kul som helst :).

    Annars kanske fler frågestunder, mer tips av olika slag då man får så mycket inspiration av dig. Kanske även ett tillbaka-kommande inlägg varje vecka, t.ex video varje torsdag, modetips varje tisdag osv.

    Men som sagt, det var bara några ideer/ förslag. Tycker att din blogg redan är hur bra som helst. Kram på dig, och God Jul<3.

    Tora Hansson (toraha 2015-12-23 19:16:42 http://torahansson.blogg.se
    Svara
  • Hej Josefin!
    Hoppas du haft en fin dag 🙂

    Om jag får önska precis vad jag vill hade jag velat se mer från din lägenhet. Tips på bra inredningsbutiker osv! Och mer videos! Älskade när du gjorde sminkvideos (var det i våras tro?). Din blogg är så bra redan så det är liksom svårt att önska något.
    Hoppas du får en toppenbra jul. Vila upp dig ordentligt med nära och kära! Det är du så värd!!! <3

    Sara 2015-12-23 18:50:39 http://itgirls.se/rutsara
    Svara
  • 1. Hudvård och smink (mitt nya nördområde)
    2. Dina inköp! (vad gäller allt, såväl kläder, som inredning och beauty)
    3. Plocklistor/önskelistor med saker som finns i butik som du tycker är fint
    Allt gott till dig, fina härliga Josefin!

    Christine 2015-12-23 18:48:33 http://None
    Svara
  • Hej finaste!
    Om jag fick önska vad det skulle vara mer av i din blogg så skulle det vara:

    • Exempelvis, ”första gången jag..” Det kan vara vad som helst egentligen. Första kyssen kanske.
    • Mer bilder på matlagning och träning (mina största intressen).

    Happy holidays! ❤️

    Nathalie 2015-12-23 18:12:42 http://None
    Svara
  • Hej josefin!
    Jag skulle hemskt gärna vilja se mer ut av din vardag. Tycker så himla mycket om att se vad du hittar på på dagarna, vart du lunchar, vart du handlar, vad du gör på kvällarna efter jobbet osv.
    OCh sen ännnnu mer inredning, älskar dig inredningssmak och tips. Där inspirerar du mig verkligen massor. Eller skönhetsprodukter och även tips där.
    massa kramar

    Liv 2015-12-23 17:29:55 http://None
    Svara
  • Oj! nu trodde jag vist att jag kommenterade på Vanjas blogg! haha oj då!

    Maria 2015-12-23 16:54:43 http://None
    Svara
  • jag älskar när man får följa med under olika faser.. typ när du ville förbättra din stil eller om hur du strukturerade om så att tiden skulle räcka till. Helt enkelt så tycker jag du ska fortsätta dela med dig av din vardag och dina personliga mål! (det här bidrar ju till massor av tips till oss läsare också :))

    Maria 2015-12-23 16:52:35 http://None
    Svara
  • Jag vill läsa mer av det DU vill skriva om, det som inspirerar dig och som du vill att vi ska ta del av. Sen vad det är ja, det är ju lite av charmen med att läsa någons blogg man vet aldrig vad som kommer här näst. Lite som en gott och blandat påse du vet att det blir något gott men endå blandat. Flummigt kanske, men jag tror du förstår vad jag menar 😉

    Kram och god jul!

    Anna 2015-12-23 16:43:15 http://None
    Svara
  • Åh så härligt! Jag vill se mer ”vad jag gjort idag”. Typ följ med mig en vanlig onsdag. Gym, frukost, jobb, handla, soffmys. Alltså vardag- älskar vardag.
    Blir så pepp på hur andra gör det för att få det lite extra mysigt. Vardagslyx tror jag Vanja kallar det .)

    Och en whats in my bag kanske 🙂

    God jul! :*

    Sofie 2015-12-23 16:41:27 http://None
    Svara
  • Hej!
    Jag skulle välja ha lite inlägg i stilen lyx VS. budget. Guiden till din sköna stil både när man vill unna sig lite mer och när de inte får kosta så mycket.

    Micaela 2015-12-23 16:18:57 http://None
    Svara
  • Älskar din blogg, särskilt när du visar mer vem du är och tillbakablickar på din egen stilresa! Skulle även älska fler videos, tex som när du köpte en ny matta eller stylingvideos, sminkvideos etc. Skulle vara roligt att få tips på lite smultronställen i sthlm
    Kram

    Cecilia 2015-12-23 16:04:58 http://None
    Svara
  • Hej! Jag skulle tycka att det vore superhärligt mer fler ”i-stunden”-inlägg, spontana bilder från vardagen/jobbet/hemmet 🙂 och inredning förstås, det är du grym på! God jul och gott nytt 2016!

    Cecilia. 2015-12-23 16:03:45 http://None
    Svara
  • Jag skullar vilja se ännu mer skönhetsinlägg, blir såå inspirerad! Hudvård och smink är toppen! Och sen kanske lite mer inredning, då din lägenhet är flawless. God jul! 🙂

    Agnes 2015-12-23 15:51:07 http://kapitulera.blogspot.se
    Svara
  • Älskar att läsa din blogg och du är rn otroligt härlig person som inspirerar! Gillar att din blogg är som en gott och blandat påse 🙂 Mina favoritinlägg är när du bjuder på dig själv och visar mer vem du är. Mer sånt 2016!

    Caroline 2015-12-23 14:44:55 http://None
    Svara
  • Jag tycker du har en bra blandning i bloggen redan men jag skulle gärna vilja läsa lite mer om inredning. Älskar din stil <3 Sen lite mer vardags inlägg skulle vara nice som någon redan nämnt!

    Frida 2015-12-23 14:27:41 http://None
    Svara
  • Hej fina Josefine!! Självklart vill vi läsa ännu mer om dig, men vi får ta del av mycket via podden och jag önskar att få se ännu mer mode på din blogg! För det är svårare att podda om och dessutom tror jag du kan hjälpa många med vilsna modesjälar! Lite hur jag tänker:

    – Lite shoppingtips! Hur hittar man vad som passar mig bäst? Hur ska man tänka? Finns det saker man bör hålla sig undan ifrån?

    – Visa mer från din garderob! Känns
    Som du har mycket unika och spännande plagg så mer inlägg där du visar lite sånt! Typ mitt spontanaste köp, mitt bästa köp, nytt fynd osv!

    – modetips om vad som funkar till allt och hur man matchar det på bästa sätt för att ändå ha en unik stil.

    Massor av kramar till dig

    Amanda 2015-12-23 14:24:32 http://None
    Svara
  • Hej!

    Jag gillar verkligen din blogg då du blandar mycket av mode, inredning, jobb och mycket mer. Det jag skulle vilja läsa lite mer om är att du har avstått att dricka alkohol. Lite om hur det funkar för dig i det sammanhang du jobbar med mycket events och så. Vet att du skrivit lite om det i din blogg men skulle vilja veta mer om beslutet, hur det kändes, trycket från folk i din omgivning, hur det känns idag mm. Tack för en super bra blogg!

    Amanda 2015-12-23 14:14:27 http://None
    Svara
  • JAG VERKLIGEN ÄLSKAR BÅDE BLOGGEN OCH PODDEN!

    Hanna 2015-12-23 14:14:14 http://None
    Svara
  • Jag tycker att det vore kul om du la upp ännu mer videoinlägg, gärna med tips inom skönhet och mode. Det är så kul att se dig i video, man blir glad av din sprudlande energi. Att du sedan har en sjukt inspirerande stil gör det ju ännu roligare att kolla på! Så det vill jag gärna se mer av. 🙂

    Rebecka 2015-12-23 14:05:25 http://None
    Svara
  • Hej fina fina Josefin! Jag älskar verkligen din blogg, mycket för att du utstrålar sådan glädje och lycka. Jag gillar verkligen dina outfits och hade därför tyckt det skulle vara så inspirerande att få se mer korta outfitsfilmer gärna innehållande någon mysmusik! Kram

    Frida 2015-12-23 13:57:48 http://None
    Svara
  • Tycker din blogg är så sablans bra! Älskade din tillbakablick på ditt förflutna gällande klädstil. Skulle gärna ha lite mer av det 🙂 Kram

    Sofia Granath 2015-12-23 13:39:13 http://nouw.com/sofiagranath
    Svara
  • ÄLSKAR DIN BLOGG!! du är så himla äkta och personlig på samma gång, vilket uppskattas jätte mycket! jag hade velat se mer smink-inlägg. men det är inget måste för din blogg inkluderar redan allt som man kan önska sig hos en blogg vilket är så sjukt inspirerande!
    fortsätt så Josefin, du är världsbäst❤️ kramar från Bella 14 år

    Bella 2015-12-23 13:04:40 http://None
    Svara
  • Tack för en suuuperfin blogg! Vill gärna se och läsa mer outfits, inredningstips samt mer glimtar från vardagen typ hur du får ihop träning, jobb och fritid. Mer av dig helt enkelt. Tack igen fina du för en mycket läsvärd blogg! Kram och god jul!

    Karin 2015-12-23 12:36:40 http://None
    Svara
  • Hej Josefin!

    Först, tack för att du står upp för dig själv, att du bjuder på både inspiration och inre trassel. För inspirationen blir tusen gånger mer trovärdig och berörande när man får en personlig touch! Så tack! Och om du vill ha ett önskemål är det mer av dig!
    Kram och god jul!

    Sara 2015-12-23 12:35:23 http://Anangelsecrets.blogg.se
    Svara
  • Hej! 2016 vill jag se mer av din vardag. Vardagsbilder från när du är på jobbet, med vänner, hemma mm. Sååå kul. Kram

    Malin 2015-12-23 12:30:59 http://None
    Svara
  • Jag tycker du har en väldigt bra mix i bloggen men kanske liite fler personliga inlägg 🙂 God Jul & Gott Nytt År!!

    Frida 2015-12-23 12:29:18 http://None
    Svara
  • Jag vill först och främst vill jag säga att din blogg är helt underbar som den är, fina outfit pics, härlig inredning, inspirerande och fina bilder som lyser upp vardagen! Vore kul att få se mer tips på inredning, kläder, skönhetsprodukter och annat fluff fluff.
    Sen måste jag säga att du är fantastisk på att skriva om viktiga ämnen – som du själv nämnt i podden så är vi många som tar oss till det du skriver, mer sånt! Och såklart podden, som är helt underbar, keep it up girl!

    Ha en fantastisk God Jul och en härlig start på det nya året, kram <3

    Mikaela 2015-12-23 12:24:38 http://None
    Svara
  • Först och främst vill jag att du fortsätter som du alltid gjort, fina outfits pics, härliga stilleben, inredning och detajler. Hur underbart som helst!
    Vore kul med lite mer tips på smink, inredning, kläder, fluff fluff och en massa annat. Det är såå inspirerande. Sen tycker jag att du är så sjukt duktig på att skriva om viktiga ämnen – som du nämnde i podden är viktigt eftersom det är många som läser och tar det till sig. Juste, fortsätt med podden! Den helt klart bästa någonsin!

    Keep it up girl! <3

    Mikaela 2015-12-23 12:18:41 http://None
    Svara
  • Ännu mer rörligt innehåll för det är så himla mysigt och det blir ännu mer personligt! Allt från frukosten en måndag till förberedelser inför festligheter en lördag eller varför inte en inblick på kontoret? Filma, filma, filma! Kanske samla ihop material under veckan och sedan köra en recap på söndagen då du har dina mysdagar hehe. ”Sunday session”?
    Kram och GOD JUL!

    Maja 2015-12-23 12:17:39 http://None
    Svara
  • 1. Mer ”listor”, såna som snurrar på bloggar då och då. Speciellt den med årsresumén!
    2. Lite mer om att inte dricka alkohol. Vad dricker du när du är ute istället för alkohol? Tips på virgin drinkar osv.
    3. Måste basplagg i garderoben
    4. Inredningstips
    5. Vad du brukar laga för mat?
    Puss!

    Johanna 2015-12-23 12:12:23 http://soundtrackoflondon.com
    Svara
  • Heeej Josefin!
    Nästa år vill jag se mer inredningsinspo!!! Tycker det ser himla mysigt ut i din lägenhet, så inredningstips från dig hade varit guld värt 🙂

    Hoppas att du får en riktigt mysig jul!!! KRAAAM

    Emma 2015-12-23 12:05:50 http://None
    Svara
  • Mer inredning och fluff! Älskar att se gilmtar av er fina lägenhet! Ni är så jädrans kreativa att man blir en smula avis. Tycker även det är roligt när du delar med dig av lite skönhetstips, typ dina favvisar osv.

    Keep up the good work och go jul!

    Emelie Hjortzberg 2015-12-23 11:59:38 http://None
    Svara
  • Jag gillar verkligen dina personliga inlägg, det ger bloggen så mycket mer liv och det är fint att få en blandning! Jag önskar därför att du varvar dina supersnygga outfits med mer av dig själv! Kram <3

    Annie 2015-12-23 11:56:38 http://None
    Svara
  • Jag skulle vilja se lite mer om hur din vardag ser ut på kontoret och så. Fortsätt även med så många outfits-inlägg som du gör, de är väldigt inspirerande & bra. Annars tycker jag din blogg är flawless & det behövs inte så mycket mer för en bra blogg. Kanske mer personligt bara så man lär känna dig bättre, men det väljer man förstås själv 😉 jag själv älskar att gå in & läsa din blogg, det som är bra är att uppdateringen äger och kvalitén är jättebra vilket resulterar i att det är roligare att läsa. kram & god jul

    Olivia 2015-12-23 11:46:42 http://Nouw.com/oliviamodigh
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!