Min Stil 2016★

7ed2d932f7466810a38293aaa4153faf

Okej, jag är ju väldigt nöjd med mitt stilår under 2015 MEN känner ändå att jag vill göra vissa förändringar till 2016.. För mig är min stil viktig, alltså inte viktig och livsavgörande Men det är ett sätt för mig att känna mig bekväm, snygg, cool och som får mig med rätt outfit att våga ta för mig ännu mer. Mina ”bra outfit dagar” blir oftast mycket bättre än när jag känner mig obekväm och då jag inte är nöjd med min outfit. Och eftersom 2016 ”is the year” så tänker jag att jag ska anstränga mig lite mer och det ska ni såklart få vara med på. Jag har nämligen kommit fram till fem stilförändringar jag kommer ta till under 2016.

Det enkla!

Josefin_Minstil_04

Ett plagg jag verkligen behöver (!) är ett par klassiska Levis Jeans som sitter som en smäck. Jag hade ett par som jag hittade second hand i våras men de använder jag typ hela sommaren så de har hål över hela rumpan så jag måste hitta ett par nya. För jag vet att om jag har ett par perfekta, enkla jeans så kan jag ha dem till ALLT. Och just nu har jag flera jeans i garderoben men inga som jag riktigt gillar. Så mitt första mission för att förnya min stil 2016 är att gå på jeansjakt!

Detaljer!

Josefin_Minstil_02

Okej, jag har redan massa accessoarer så de behöver jag inte köpa MEN jag ska bli bättre på att använda mina väskor, skärp och scarfar. De kan verkligen förvandla en enkel look med de perfekta jeansen och en enkel tröja till en inspirerande och härlig look. 

Rock chic!

Josefin_Minstil_01

Förr hade jag en mer rockig stil och det ska jag ta tillbaka 2016. Hattar, slitna jeans, rocktishirts och mycket svart. Så enkelt men så snyggt!

Boho!

Josefin_Minstil03

Mm, älskade boho stilen. Den tröttnar jag alltid på och tänker mig en rock-boho-chic stil för året som kommer. Fransar, blommigt, vita blusar och mycket mocka. 

Frisyrer!

Josefin_Minstil05

Jag har inte varit så bra på att styla mitt hår men det ska jag blir bättre på 2016. Flätor, locka, platta och helt enkelt bara anstränga mig lite mer när det gäller håret. Det kan verkligen vara pricken över i:t för hela looken!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Du inspirerar så mycket!
  Jag vill också hitta de perfekta jeansen. Typ klassiska 90tals-Levis. Några förslag på vart man hittar dem?
  Fick förresten ett halsband, örhängen och ringen från din dream big-kollektion i julklapp. Så jäkla fina

  Marie 2015-12-30 01:27:03 http://None
  Svara
 • Hej Josefine! Du är ju alltid grymt snygg, men det här tror jag kommer förhöja ett snäpp 🙂
  Älskar själv den lite mer rockiga stilen. Och du. Ditt hår alltså. Hur snyggt?!? Bara älskar att du går mot strömmen och vågar en kortare frippa. Superfräscht och grymmesnyggt!

  Angelica 2015-12-28 08:01:13 http://Www.vardagstartan.wordpress.com
  Svara
 • Bra lista!
  Nu ska vi se om jag kan göra motsvarande:
  1) accessoarer även här. Köpa nåt statement-smycke, men mest använda grejer för att lyxa upp jeans och skjorta-looken
  2) klara av att se cool ut i kostym (Caroline de Maigret style)
  3) orka hår och make-experiment
  4) luckra upp min mansfärgs-minimalism med lite mer statement-plagg
  Där har vi det!

  Y 2015-12-27 11:26:34 http://None
  Svara
 • Style icon 🙂 You are the best!

  Sofia Granath 2015-12-26 21:44:52 http://nouw.com/sofiagranath
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!