Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Bloggtips❥ Collage Vintage

Burgundy_Cardigan-Oversize-Grey_Blazer-Grey_trousers-Isabel_Marant-Shoes-Chanel_Vintage_Bag-Lace_Bra-Layering_Necklaces-Maria_Pascual-Collage_Vintage-Outfit-Street_Style-58Denim_Coat-White_Outfit-GRey_Hat-Lack_OF_Colors-Sneakers-Outfit-Street_Style-23Edited-Snake_Effect_Blazer-Belted_Jacket-Striped_Top-Trousers-Outfit-Street_Style-30Lace_Skirt-Black-Sweater-Majorica_Jewels-Outfit-Street_Style-2-790x1185Levis_Vintage-White_Knit-Snake_Effect_Booties-Lancaster_Paris-Bucket_Bag-Outfit-Street_Style-10Manhattan-Beige_Cardigan_ASOS-Ripped_Jeans-Billabong_Tee-Superga_Sneakers-Outfit-StreetSTyle-Collage_Vintage-NY-12MotherDenim-Cropped_Jeans-Striped_Top-Grey_Hat-Camel_Coat-Black_Booties-Vintage_Belt-Outfit-Street_Style-1MotherDenim-Cropped_Jeans-Striped_Top-Grey_Hat-Camel_Coat-Black_Booties-Vintage_Belt-Outfit-Street_Style-6Party-Outfit-Sequined_Dress-Open_Back-Vintage_Inspired-Green_Wedges-Outfit-New_Year_Eve-Collage_Vintage-64Patchwork_Coat-Faux_Fur_Coat-Asos-Mother_Jeans-Denim-Cable_Knit_Sweater-Snake_Effect_Booties-Topknot-Collage_Vintage-Street_Style-Outfit-18Pleated_Midi_Skirt-Khaki_sweater-Black_Booties-Proenza_Schouler_Bag-NY-New_York_City-Meatpacking-Outfit-Street_Style-Collage_Vintage-30Share_Your_Sexy-ZAlando-Calvin_Klein-Spain-Underwear-Lace_Lingerie-Collage_Vintage-2Share_Your_Sexy-ZAlando-Calvin_Klein-Spain-Underwear-Lace_Lingerie-Collage_Vintage-36White_Knitwear-Turtleneck-Levis_Vintage-The_Reformation-Vintage_Belt-Proenza_PS11_Bag-Outfit-New_York-Collage_Vintage-Street_Style-36Wrap_Skirt-Red_Skirt-Suede-Levis_Vintage_Denim_Jacket-Isabel_Marant_Shoes-Printed_Pumps-Gold_Bracelets-Celine_Classic_Box-Hoop_Earrings-Topknot-Outfit-Street_Style-Vestiaire_Collective-35

Okeeeej…. Hur härliga bilder? Hur fin stil? Hur härlig tjej? I love her! Och har plöjt typ 35 sidor på hennes blogg nu. Och tycker ni ska göra detsamma! Puss J

Ni hittar hennes blogg här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej fina Jossan. (:

  Jag kanske är blind, men vart hittar jag länken till hennes blogg? (om hon har en) SJUKT snygg stil!

  Kram

  Lina 2015-12-30 18:21:37 http://None
  Svara
 • Kan inget annat än att hålla med dig! 🙂 Gott Nytt År!

  Sofia Granath 2015-12-30 16:52:13 http://nouw.com/sofiagranath
  Svara
Josefin Dahlbergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Man
Niklas Berglind