Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

IMG_6093 IMG_6094-(1) IMG_6097IMG_6095 IMG_6098

För mig är smycken a och o för att vara nöja med en look. Om jag glömmer mina ringar en dag känner jag mig naken. Att hitta favoritsmycken att ha varje dag och några som man byter då och då har alltid varit ett måste för mig. Det gör min look komplett. Hitta era signatursmycken och gör samma sak! Jag tipsar om ett av mina favoritmärken – Zabel Jewellery★ 

 I samarbete med Zabel

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Såå fintfintfint!

  Caroline 2015-12-30 23:22:05 http://None
  Svara
 • Mums!

  Jag har beställt några smycken från Zabel, ca 2 veckor sedan. Har någon koll på leveranstiden?
  Har googlat runt men inte fått någon riktig information!

  Längtan fortsätter.. 🙂

  Linn 2015-12-30 16:56:02 http://None
  Svara
Josefin Dahlbergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!