My Home❥

Processed with VSCOcam with c1 preset Processed with VSCOcam with c1 preset Processed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 preset Processed with VSCOcam with c1 preset

Min fina julklapp från Vanja! Tack bästa du!!
Processed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 preset Processed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 preset Processed with VSCOcam with c1 preset Processed with VSCOcam with c1 preset Processed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 preset

Äntligen har jag gjort om hemma! Senaste tiden har jag känt att det har varit dags för en förändring men har inte riktigt hunnit rodda med det MEN hände det. Svettis i mjukisbrallor och träningstopp flyttade jag skåp, soffa och grejer och det blev så bra! Så himla skönt att göra om hemma tycker jag, jag får ny inspiration, ny energi och känner bara att jag borde göra det oftare (iof kan jag ju inte göra så mycket eftersom jag bor rätt litet men men) Även små förändringar gör skillnad! Så vad tycker ni? Mysigt va?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!