Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Veckans poddis:”Heaven and Hell”★

JosefinOchVanja26

Bild: @WictoriaLouice

Nästa sista dagen på året… Snart är det dags för ett helt nytt år. Nya möjlighet, nya utmaningar och massa nya chanser till att göra roliga, galna, jobbiga och härliga grejer. Men innan vi drar i går 2016 tycker jag vi går igenom ”the highs and lows” från 2015 och det är precis vad jag och Vanja gör i veckans poddis. Vi berättar var som varit roligast, bäst, jobbigast och vad vi tar med oss till 2016. Och såklart spår vi in i framtiden. Hur ska 2016 bli? Vad ska vi göra för att må så bra som möjligt? – Tydligen är 2016 ”The year!!” – Då allt händer. Spännandeeeee! Hoppas ni vill lyssna!

OCH som vi avslutar poddisen med – Tillsammans kan vi bli fler! Hjälp oss att sprida ordet om podden. Om ni tipsar två kompisar var och få dem att lyssna – Kommer vi att slå rekord och nå en halv miljon spelningar på våra avsnitt hittills. (SÅ KUL!!) OCH om vi gör det kommer ni att få en extrapoddis med massa smaskigt innehåll 🙂 Så hjälp oss att sprida poddisen! ❥❥❥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
Josefin Dahlbergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!