Mina tavlor★

Processed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 preset

Som ni vet gick jag ju loss lite med penseln i helgen. Så himla härligt! Och det är många som har kommenterat detta, mejlat och frågat om man kan köpa min ”kost” (!!!) Så glad, haha! Och blir så taggad på att måla mer. I love it! Jag ska verkligen hålla i mitt kreativa löfte under 2016. 

Några av er vill också veta var jag köper dukar, pengar och fägerna och allt kommer från Panduro. Jag gick loss där i höstas när jag hade min jobbfria vecka. Så kitta upp er där och måla loss. Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!