Så glad! Tack SOLO ★

IMG_6708 IMG_6706

Häromdagen fick jag ett sms från en kompis som satt och läste senaste SOLO och såg detta! Och skickade till mig (Tack Linda) och jag blev så glad! Och chockad.. Tänk om jag visste för ett par år sen att jag skulle se mig själv på en sån här listan i en tidning. Allt kan hända, bara du jobbar för det! Så himla roligt och jag blir ännu mer peppad på att köra vidare med ännu mer med allt jag gör! Tack SOLO för peppen!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Vad kul! Grattis! 🙂

  Emely 2016-01-07 00:05:49 http://houseofem.blogg.se
  Svara
 • Du förtjänar det verkligen, Josefin! Du är en sådan stor inspiration för så många människor! Jag ser verkligen upp till dig, och jag har oerhört stor respekt för dig och allt jobb du gör. Du ger så mycket – du är bäst helt enkelt!<3

  "Blessed are those who can give without remembering and take without forgetting"
  – och du är en sådan person 🙂 <3

  Ida 2016-01-06 09:09:37 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!