Veggo Thai– Mums!

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

I söndags lade jag en supergod veggo gryta till mig och Philip. Ja, mitt nya jag 2016 ska nämligen börja laga mer mat. Och jag är så taggad på det. Jag tycker det är riktigt kul faktiskt och det är skönt att veta vad man stoppar i sig. Jag är ju rätt bra på att köpa frukost, lunch och middag ute men nu blir det ändring på det, i alla fall för vissa mål 🙂 

Recept: Jag fräste gullök, en vitlöksklyfta och lite ingefära i kokosfett. Jag skivade massa grönsaker: Zuccini, morot, brocoli och paprika. Blandade i allt i kastrullen och hällde på kokosmjölk. Kryddade med curry, currypasta och kanel och lät koka ett bra tag. Mums, det blev så gott. OCH jag hade med mig som matlåda i dag! Så nöjd (min tredje matlåda på två år) Heja!!

Och serverade i mina nya skålar från Sally Voltaire!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Nu höjdes du ännu mer i mina ögon! Jag gör exakt samma jag 🙂 Kram på dig!

    cecilia 2016-01-07 15:32:25 http://None
    Svara
  • Åh, bra där!! Gott det låter med kanel också, måste prova! Sen en nyfikenhet bara; är du vegetarian? Go, go, go i så fall! <3 (och om inte; go, go, go att du äter vegomål ändå hihi)

    cecilia 2016-01-07 12:56:35 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!