Dont forget the details★

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Jag får ofta frågor från er om vilka plagg jag tycker är viktigast i garderoben, vilka accessoarer man ska satsa på och hur jag ”orkar” vara stylish varje dag. Och mitt eviga svar är bra basplagg och grymma smycken. Att skapa en smyckesgarderob tycker jag är vitkigt när man ska ”hitta sin stil”. Smycken lyfter vilken look som helst. Har du ett par klassiska jeans med en enkelt vit tröja blir den outfiten en helt annan om du matchar den med händer fulla av ringar och armband och ett par (eller fler) trendiga örgängen. Och våra mixa guld och silver, det är inte fel – Bara snyggt! Klicka in på Zabel Jewellery och hitta dina everyday smycken! Puss J

I samarbete med Zabel

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!