#Korthårklubben

image

(Min första bild efter att jag kapade typ 20 cm & sen blev det ännu kortare)

Alltså hörrni, jag tycker det är SÅ kul när ni kommenterar eller mejlar och skriver att ni också klippt av er håret. Vilken befrielse, haha. Eftersom det typ är det bästa jag gjort så blir jag verkligen glad. Och vill så gärna se era korta frippor och tänker att vi kan inspirera varann med stylingknep osv eftersom jag får så mycket frågor om det. Och då behöver vi ju såklart en hastag till det 😀 Och eftersom det kanske känns lite jobbigt att vara den första om taggar in en bild så har jag gått tillbaka i mitt arkiv och skrivet #korthårklubben på några bilder då jag precis klippt mig och på några stylingvideos – Gör det ni med. Snälla!! Vore så kul! Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • ÅH, jag var och klippte mig kort (!!!) häromdagen och kände att jag bara var tvungen att skriva till dig! Det är ju trots allt från dig och Vanja som jag fått inspirationen att klippa kortare. Och jag är såååå nöjd, älskar det! En bild under hashtagen kommer nog så småningom 🙂

  Ha det underbart härligt resten av dagarna i Costa Rica och njut, du är sååå värd en avslappnande semester ❤️

  Ida 2016-01-23 01:58:28 http://None
  Svara
 • Jag tog med mig bilder på dig till min frisör och beställde en likadan frisyr☺️ Är såååå nöjd och känns som en fräsch start på det nya året

  Hedda 2016-01-13 10:56:41 http://None
  Svara
 • Då jag haft kort hårt så gott som hela mitt liv och för fem år sedan bestämde att spara långt så vågar jag inte riktigt än klippa av mig det (trots att jag tycker page är det snyggaste EVER) än men måste ändå säga att detta var en sjukt rolig ide av dig! Du är bara sååååååååå bra! Heja dig! (och på en gång jag blir mogen och klipper mig, då lovar jag att använda taggen! 🙂 )

  Maggie 2016-01-12 09:58:38 http://None
  Svara
 • Haha det roliga är ju att jag sparat ut min pixiefrilla istället som jag haft de senaste 6 åren för att kunna ha en kortare page som du 🙂 ska se om jag vågar använda hashtagen, gillar inte att ta selfies

  Jossan 2016-01-11 23:58:00 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!