”Nu får det fan vara nog!”

Processed with VSCOcam with hb2 preset

JAG RASAR I VECKANS PODDIS!!! NU FÅR DET FAN VARA NOG!! In och lyssna och diskutera här i kommentarsfältet eller på vår facebook-sida Josefin Och Vanja!! Tillsammans kan vi förändra detta sjuka ideal!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • WORD <3 ……

  Svara
 • Så bra grej att ni uppmärksammade detta, egentligen har man nog vetat om det länge men tyvärr blivit så jävla härdad att man inte reagerar ens när de säljer typ slipsar med hjälp av halvnaken, lite porrig tjej. Var är logiken i det liksom!? skrattretande på ett sätt. Men tyvärr reagerar man som sagt inte pga så van. Ska tipsa om er poddis i ett inlägg imorgon tror jag 🙂 Kram!

  ISA 2016-01-14 17:09:51 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Josefin, jag måste bara säga att jag älskar alla artiklar och allt som ni skriver på modetettes hemsida. Såå kul att läsa, ta till sig och massa inspo! Tack tack.
  Kram på dig!

  Johanna 2016-01-14 11:03:11 http://None
  Svara
 • GRYM HELT GALET GRYMT
  Ni är helt underbara och har så mycket rätt i de ni säger!!
  lyssnar om och om igen på alla er poddar, lyssnde på eran podd där du berättade att du jobbade mycket som ung och måste bra fråga vad du jobbade som
  Älskar eran podd och blogg och sluta aldrig med att ta upp viktig ämnen!!

  Ida hedlund 2016-01-13 18:02:17 http://hedlundss.blogg.se
  Svara
 • Jag vet inte vad jag ska säga annat än, JA JA JA OCH JAAA!! Ni har SÅ rätt! Det är verkligen bra att ni pratar om detta! Det var ett jätte bra avsnitt (som alltid) <3. Tack för at ni är två så underbara och kloka kvinnor som inspirerar så oerhört mycket 🙂 <3 <3

  Ida 2016-01-13 14:59:19 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!