Our Trip★

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Hej på er fina ni, hoppas ni mår bra! Efter två långa dygn ligger jag nu i min säng i paradiset Costa Rica. Det har varit en sjukt lång och stressiga (vi höll på att missa ett plan i New York) resa hit men det är värt varenda minut. För det är verkligen ett paradis här. Jag har ju aldrig varit på en sån här typ av resa eller på något sånt här ställe så jag är så lycklig att kunna ligga här i sängen och veta att tio härliga dagar väntar. Resan började i söndags morgon då vi flög från Stockholm, två mellanlandningar och 19 timmar senare landade i San José där vi tog in på hotell och sov i fem timmar. Och åt frukost!

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Sen var det dags att ta ett miniflygplag i 30 minuter till Santa Teresa. Hur gulligt plan? (lite läskigt men ändå roligt att åka)

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Efter det var det en bildfärd på väldigt små och krokiga grusvägar men efter det landade vi på vårt hotell. Vi började med att ta på oss bikinin och springa till stranden och det är så magiskt. Vattnet, värmen, sanden, ja allt är så himla vackert.

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Gänget Margaux, AngelicaForni ★

Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset

 

(Vit solkräm i hela ansiktet haha)

Det känns både galet att gå från 20- till 35 + men det känns också självklart att jag ska vara här. Man vänjer sig så fort. Och det känns otroligt lyxigt och underbart att jag ska få hänga här och ladda mina batterier, yoga med Yogiakademin och umgås med dessa härliga tjejer. Så himla glad över det! Hoppas ni har det bra hemma och att ni vill följa min resa här. Förutom på bloggen så kommer jag att uppdatera både Instagram och Snapchat en hel del så håll koll där med, jag heter – ”Josefinsoso” på båda! Love J

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
  • Så mysigt det ser ut!jag undrar över vart hela din reseoutfit kommer ifrån.tröja.sjal och byxor.supersnyggt!Jag förstår om du inte har tid att svara:) men jag frågar ifall:)

    maria 2016-01-19 18:15:46 http://None
    Svara
  • Fy fan vad du är cool! Du är så himla snygg Jossan. Du verkar vara så chill och har så bra värderingar om livet mm. Lyssnat på er podcast, bästa!! Kommer det en ny imorgon tro?
    Vart kommer din färsprakande bikini from?:) Ha det nu bäst med tjejerna i Costa Rica, sååå värd det! puss på dig

    karin 2016-01-19 13:53:11 http://None
    Svara
  • Ser helt underbart ut! Blir en aning avis 🙂

    Sofia Granath 2016-01-19 11:12:02 http://nouw.com/sofiagranath
    Svara
  • Hej josefin! Ser verkligen helt underbart ut! Hoppas resan fortsätter så:) Undrar även vart din fina bikini kommer ifrån? Älskar färgerna!
    KRAM EMMA

    Emma 2016-01-19 10:45:41 http://Nouw.com/byemmavictoria
    Svara
    • Svar på Emmas kommentar.

      Ja, vi har det underbnart!! Den är så fin men den kom aldrig i produktion, en kompis till mig som jobbar med bikinis och de tog fram den här som ett prov… Så synd! Kram

      Josefin Dahlberg 2016-01-19 13:36:55 http://None
      Svara
  • Men åh så avis!!
    Var i santa teresa i en månad förrförra juli. Var dock där fel månad, helt tomt på folk, och med en helt fel person som ENDAST ville sola vid poolen. I en månads tid. Plus att jag låg utslagen i 10 dagar med 40 graders feber och magsjuka haha!! Inte den bästa resan, så himla synd!! För santa teresa är ju så vackert. Och skulle ha yogat massor!! Helt stört avis som sagt.

    Tips!! Ät middag på en restaurang som heter Habanero, sätt er vid ett bord närmast stranden (restaurangen är nästan på stranden) och njuuut av en sjukt vacker solnedgång! Och sjukt god mat såklart

    Andrea 2016-01-19 10:36:52 http://None
    Svara
  • Hej, så himla härligt det ser ut att va! Har en liten fråga. Vart är bikinin från? Jättesnygg

    Karin 2016-01-19 09:10:43 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!