Yoga Time☮

Processed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb1 preset

Min fina topp kommer från Röhnisch

Efter stranden var det dags för vårt första yogapass och gud vad det behövdes efter alla timmar på planen. Så himla skönt och hur fantasikt miljö att yoga i? Jag undrar om detta ens är på riktigt?! SÅ magiskt! Och såklart lite bus med Margaux efter passet. Love j

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • kan knappt tänka mig nått härligare för en stressad och frusen svennekropp, ni verkar ha det uuuunderbart <3

  ISA 2016-01-19 16:30:01 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Antar att man kommer att dö en skvätt under två veckor…ha det underbart och toppen att du redan nu kan visa upp sommar kläder! Jag menar, snart är vi ju där igen och man kan behöva inspiration! Ha det underbart!

  Angelica Fjellman 2016-01-19 16:26:14 http://None
  Svara
 • Sen vill jag bara säga att jag nog formulerade mig lite konstigt i en mening, jag menade att JAG skulle göra vad som helst för att ha DITT utseende. Dvs att jag verkligen avundas ditt utseende och att du ju faktiskt har ett utseende som är väldigt fördelaktigt idag. Det var inte ett påhopp utan jag menade att jag avundas dig. 😉 Jaja. Jag vill ändå bara säga att jag gillar er podd och din blogg, det var bara det att just detta ämne väckte lite tankar hos mig som jag ville höra din åsikt kring. Sorry för två långa kommentarer, hehe. Ha en trevlig resa!

  Sofia 2016-01-19 16:08:25 http://None
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Ja och det är det vi vill, väcka tankar. Att vi börjar fundera på vad vi följer och vad vi själv lägger upp. Jag tror att många bara följer strömmen och lägger upp det som ”funkar” utan att reflektera vilket jag tycker är viktigt och vilket jag försöker göra 🙂 Kram på dig!

   Josefin Dahlberg 2016-01-19 18:25:43 http://None
   Svara
 • Okej, ja jag förstår hur du menade i avsnittet men jag svävade ändå iväg lite i tanken och började tänka på t.ex vilka typer av utseenden alla bloggtjejer på Modette har, och att det inte är någon slump att alla de tjejerna ser väldigt bra ut. Och att det ju också bidrar till den norm som finns kring tjejers utseende och kroppsideal. Precis som att ni pratar om representation kring vilka bilder den enskilda tjejen lägger ut tycker jag också att det bör finnas en representation på de stora bloggportalerna. Men jag förstår absolut hur du menar, så tack för att du tog dig tid att svara. 🙂

  Sofia 2016-01-19 16:05:40 http://None
  Svara
 • Men så härligt, inte alls avis!

  Emma Parmlöv 2016-01-19 13:08:33 http://emmaparmlov.vione.se
  Svara
 • Ser så härligt ut!

  Saga 2016-01-19 10:30:02 http://sagaisabel.devote.se/
  Svara
 • Hej! Jag lyssnar ofta på er podd och tycker att det är jättebra att ni lyfter frågan om tex kvinnor i reklam och media. Men alltså… Jag kan ändå inte undgå att känna att du (läser inte Vanjas blogg) i allra högsta grad bidrar till denna hets… Du är lång, smal och extremt snygg, skulle göra vad som helst för att få ditt utseende. Och nu är du på resa med fem andra smala och enligt idealet snygga bloggare. Som 15-åring mådde jag otroligt dåligt av att läsa bloggar (men det var ju ingenting jag undkom pga att sociala medier växte och blev allt större). Jag kunde helt seriöst storgråta för att jag var så ledsen över att jag aldrig skulle få ett, enligt normen, vackert ansikte och för att jag tvingades sluta äta för att gå ner i vikt. Jag säger inte att det är ert fel, men det är ju inget att sticka under stol med att (i princip) alla stora bloggare faktiskt har ett utseende som anses eftersträvansvärt. Jag tror faktiskt inte att du förstår hur dåligt en kan må om man inte ser ut som normen förespråkar. Som tur är mår jag bättre idag, men jag kan fortfarande bli arg för att idealet är så orättvist. Hade varit kul att höra vad du anser om din/dina bloggarkompisars påverkan på idealet hos unga tjejer idag. No offense, I come in peace! Kram.

  Sofia 2016-01-19 08:57:28 http://None
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Hej Sofia! Tack för din kommentar och jag kan nog förstå hur du känner. Jag har också när jag var yngre jämfört mig med andra tjejer och det har fått mig att må dåligt. Det viktigaste av allt är att sluta jämföra sig över huvud taget. Och om du tycker att jag bidrar till denna hets är det såklart verkligt för dig och för det är jag ledsen. Men jag själv tänker väldigt mycket på vilken bild jag lägger ut av mig själv, vilket jag tror många andra bloggare eller Instagramare inte riktigt reflekterar över. Och det är det vi pratar om i den här podden. Och som jag säger i podden kan man ju vara hur snygg som helst, smal, vältränad och bara för att du är det ska du inte inte få ta en bild och lägga upp på Instagram. Utan det vi pratar om är tjejer som gör allt för att passa in i dagens sexiga ideal. Att man lägger ut bilder på sig där man posar så som vad som kallas sexigt, man lägger upp närbilder på rumpan, brösten eller åmar sig på en strand. Det för mig är att bidra till den sexistiska bilden av tjejer som i dag syns överallt. Och det är det vi fokuserar på i det avsnittet. Vi pratar om hur tjejer används som lockbete i annonser och hur det påverkar oss till att hela tiden måste känna oss sexiga och snygga. Och jag tycker att jag tar avstånd från det. Jag lägger inte upp bilder där jag följer det sexiga idealet. Visst, som jag sa i podden kommer det såklart komma upp en och annan bikinibild från min resa i Costa Rica då jag är här i 35 grader värme och då jag visar upp på min blogg om vad jag gör om dagarna. Men som sagt kan jag lova att jag inte kommer ligga och glida mig mot ett berg eller vissa upp rumpan för er. Och att du påstår att jag ”skulle göra vad som helst för att få ditt utseende” – Där har du fel och jag förstår inte riktigt vad som får dig att tro det. Visst att jag visar vilka sminkprodukter jag använder men att sminka sig gör ju väldigt många tjejer och det är något jag tycker är kul. Det gör inte att jag skulle göra vad som helst för att se bra ut. Självklart är din åsikt viktig och din åsikt är verklig för dig. Men då jag inte riktigt håller med om allt kände jag att jag ville svara på din kommentar och förklara hur jag ser på det. För jag vill inte bidra till ännu mer hets för unga tjejer. Jag vill peppa, inspirera och inte se sexiga brudar i alla reklamer. Kram på dig!

   Josefin Dahlberg 2016-01-19 15:21:13 http://None
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!