Såååå varmt!

 Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset

Så här kan det också se ut här i värmen. Det är alltså sjuuuukt varmt mitt på dagen. Jag har nog aldrig upplevt en sån här värme. Så på vår strandpromenad från lunchen gjorde jag och Forni vårt bästa för att slippa undan det värst och inte bränna oss… Haha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Sicka snäckor 😉 Jo, dom trakterna blir extrema i värmen. Ungefär som södraste delarna av Syd-Afrika där jag bodde under ett antal år. Jag tillbringade väl bästa delen av 1 år i Sydney och ½året i Nya Zeeland, men trots värmen så var det underbart skönt i längden då man väl vande sig vid det. I alla fall enligt min åsikt.

    Andreas Viasson 2016-04-01 16:12:16 http://isdraken.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!