Den där Maggie ❥

Processed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset

åååh jag läste precis Maggis fina blogginlägg om maaaaaj 🙂 Så gulligt! Så jag vill göra ett likadant. Det är väldigt härligt att ha med denna busiga pingla på en sån här resa. Någon som gillar att bada med mig och hoppa i stora vågor, någon att skratta högt med och småbusa med vid bordet. Margaux som hon heter jobbar med Devote och är ganska ”ny” i branschen så vi har precis lärt känna varann. Men när man är på en sån här resa känns det som att man har känt varann hur länge som helst. 

Så himla mysigt att lära känna dig M, du bjussar på en väldigt härlig energi! Puss 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!