Veckans Poddis❥

IMG_5761

Hej på er fina poddislyssnare. Som ni vet hänger jag ju i Costa Rica MEN det stoppar inte oss från att podda. Så den här veckan får ni en skypepodd Sthlm – Costa Rica! Självklart berättar jag om hur jag har det här. Hur det känns efter de första dagarna och vad jag tror om veckan som kommer. Och Vanja delar med sig om sina upplevelser i metropolen Hova.. hehe.. Men vi pratar också en hel del om det vi snackade om i förra poddisen ”sälj grej med tjej” eftersom vi fått väldigt mycket reaktioner på det avsnittet. Det var väldigt många av er som höll med oss och tyckte det var viktigt att vi tog upp frågan men också några av er som inte alls höll med oss. Som tyckte att vi var helt ute och cyklade och det är därför vi vill babbla mer om det i veckans poddis.

Hoppas ni lyssnar och vill fortsätta att diskutera!! Det gör ni bäst på vår facebooksida!

Psst! Om du hellre vill lyssna på oss i någon av poddapparna finns vi i de flesta om du söker på ”Josefin och Vanja”.

PUSS OCH KRAM FRÅM VÄRMEN!

Tack @tuvaalicia  för veckans poddisbild!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Grym podd och jag uppfattade definitivt inte föregående avsnitt som ”kvinnohämmande” – tvärtom. Jag hörde en solklar ”peppa varandra att inte förminska oss till vårt utseende och till sexobjekt”. Men fint att ni lyfte ämnet i dagens podd, för att tydliggöra.

  Ni är så bra. Det här du tipsade om, att dela upp dagen i fragment har verkligen hjälp mig as mycket. Jag är en sådan som stressar upp mig över allt jag ska hinna med. Nu försöker jag se max 2 h framåt. Så tack för en grym antistress-strategi! <3

  Lina 2016-01-22 23:33:06 http://None
  Svara
  • Svar på Linas kommentar.

   Härligt att höra Lina!! Heja!

   Ja, men det är ju väldig bra sätt att få dagen att kännas lite mindre stressig 🙂 Kram på dig!

   Josefin Dahlberg 2016-01-23 05:38:54 http://None
   Svara
 • ÄLSKAR att ni står fast vid era åsikter angående ”sälj-grej-med-tjej”. Huvudet på spiken i podden, verkligen! Så himla viktigt att ni lyfter detta och jag hoppas ni får en och annan att fundera på VEM det egentligen man är ”lite sådär sexig” för.

  Massor med kärlek till både dig och Vanja. Heja er!

  Martina 2016-01-21 19:05:39 http://None
  Svara
 • Förstår att ni haft en jobbig höst men jag saknar ert pepp så mycket, känns mer som en kanal där ni nu kan ventilera politik och stress, och ja jag håller med er men att lyssna på det gör min bara mer arg och lessen över hur samhället är. Hoppas ni kommer tillbaka till pepp snart, mer tips, mode, inredning, mat, allt som gör en glad 🙂

  Linn 2016-01-21 16:51:59 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!