Morning Yoga❥

Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 preset

Go morgon på er gullisar (eller go kväll är det väl hemma i Svea). Här är klockan halvtio och vi har redan hunnit med ett yogapass på stranden, promenad och en timmes (!) meditation. Vilket var helt galet. Jag trodde inte jag skulle ”klara” det men det var magiskt. När vår yogalärare sa att vi var klara trodde jag aldrig att det hade gått en timme. Min hjärna var bortdomnad, mina tankar har aldrig varit så lugna. Det kändes helt sjukt men också helt fantastiskt! Något jag absolut ska försöka göra hemma. För att tömma och låta hjärnan vila för en gång skull.. Nu brunch! Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!