Just do it❥

Processed with VSCOcam with hb2 preset
Processed with VSCOcam with hb2 preset
Processed with VSCOcam with hb2 preset
Processed with VSCOcam with hb2 preset

Med bästa Maggie!

Ni måste testa att yoga på morgonen! Det finns typ ingen bättre start på dagen än det. Och det behöver inte vara på avancerat. Leta fram ett lugnt pass på Youtube. Andas, mjuka upp kroppen, tänk positiva tankar och jag lovar att ni kommer få till en härligare morgon än vanligt. Just to it! Love J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Bästabästa Josefin!! Jag har med inspiration från din julklappskalender tänkt att fixa en alla-hjärtans-dagkalender åt min pojkvän, så att han får ett paket varje dag fram till den 14de! Jag har kommit på en del personliga och interna saker, men undrar om du har några prisvärda must haves som jag kan fylla ut min kalender med? Skulle bli så glad om du skulle kunna säga vad som gömde sig i din kalender! Puss på dig och hoppas du njuter av din underbara resa!

  Mimmi 2016-01-24 22:54:00 http://None
  Svara
  • Svar på Mimmis kommentar.

   Gullee!! gud va mysigt 😀

   Jag hade allt ifrån strumpor, godis, inredningsprylar, kalsonger, mjukisbyxor, tröja, ansiktskräm, kärlekslapp osv :))) Jag tror man blir glad för lite vad som då själv kalender är sååå fin grej att ge 😀 Kram på dig!

   Josefin Dahlberg 2016-01-26 06:22:48 http://None
   Svara
 • Va härliga foton 🙂

  Louise 2016-01-24 20:36:07 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!