Livet här ❥

Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset

Det vi gör här förutom att yoga är att strosa runt på stranden, hänga i hängmattor som finns lite överallt, hänga med alla djur som går fria, äta det man är sugen på, bada, sola, prata, skratta. Vår livsstil här är så avslappnad och härlig. Man gör det man är sugen på att göra. Vi tjejer hänger tillsammans och i bland går jag åt sidan för att vara lite själv. Sen äter vi middag ihop, pratar, skrattat, gäspar och lägger oss vid tio. Så himla skönt! Och jag kommer verkligen sakna den här känslan när jag kommer hem. Men jag har lovat mig själv att försöka ta med av den hem. Lite mer Mañana Mañana i livet lixom. Puss J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!