Play Day★

Processed with VSCOcam with hb2 preset
Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset
Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset

I går åkte vi på en utflykt till ett supermysigt ställe en bit bort från där vi bor. Det fanns hängmattor mellan palmerna, gungor, mysig solstolar, god lunch och kokosnötter.. Så mysig dag!

Jag passade också på att chilla i skuggan i en hängmatta med min nya bok ”Hundra omistliga ting” av Lucy Dillon. Jag hann inte läsa så mycket men den verkar bra så tips till er som är sugen på att läsa något nytt. Jag läser ju väldigt sällan böcker. Eller rättare sagt typ aldrig. Läsning är lite ångest för mig då jag aldrig varit på bra på att läsa. Det tar långt tid, jag tappar snabbt bort mig och glömmer bort vad jag läser. Jag har ju haft mycket problem med både läsning och att stava sen jag var liten och läsning i skolan var det värsta jag visste. Och trots att jag kommit en bra bit på vägen så ligger det kvar i kroppen.

Och därför har jag lovat mig själv att jag ska börja läsa på riktigt nu. För att få bort de jobbiga känslorna kring det, jag får låta det ta tid och försöka få det till en bra grej. Jag älskar ju historier. Både att höra om andras och berätta själv så jag tror att böcker kan ge mig mycket. Så jag ska försöka läsa en del nu under resan för att komma in i det i lugn och ro innan jag kommer hem. Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • heeej! precis hittat er podd och era bloggar, älskar ny inspo!!!!! efter lite bläddrande bakåt i din blogg har jag sett att du har både rayban runda solglasögon och club-modellen. Om jag som student som ändå vill lägga pengar på ett par av dem, vilka ska jag ta??? Beror ju såklart på vilka som passar bäst osv men om jag tycker båda sitter helt ok på mig… haha frågan men tänker att du har en känsla om vilka jag ska ta haha…

  emilia 2016-01-25 20:01:40 http://None
  Svara
 • Vart kommer din härliga bikini ifrån? <3

  Amanda 2016-01-24 21:34:28 http://None
  Svara
 • Ser så skönt ut!! Superfin bikini! Var har du hittat den? 🙂 🙂

  Anna 2016-01-24 21:07:08 http://None
  Svara
 • Att läsa är ett bra sätt att fly sitt eget liv för en stund men samtidigt lära sig något om det och sig själv. winwin.

  Å du vilka fantastiska bilder!

  Amanda 2016-01-24 20:06:21 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!