Jag har surfat för första gången ★

DSC_2640
DSC_2577 copy

Okej, jag har surfat för första gången och är jag typ frälst. SÅ HIMLA HÄRLIGT! Vi gick ner till stranden när solen gick upp klockan 06 och hade (som tur var) med både Peter och Jens som startat Surfakademin. Utan dem hade det nog inte gått lika bra för mig. Men nu kom jag lixom upp på brädan typ andra gången jag provade och jag fick sååån kick! Helt underbart!

Innan tänkte jag som jag gör om det mesta ”hur svårt kan det vara?!” Men efter att ha hört om att det är rätt krångligt innan man sätter det tänkte jag att det kanske skulle bli en morgon med massa misslyckade försök men det blev det inte. Såklart surfade jag inte på några stora vågor eller gjorde något avancerat men jag kom upp och fick känna känslan av att glida fram på vågorna i full fart. Och det gjorde ju att jag senare på eftermiddagen blev lite kaxig och följde med ut när de riktigt stora vågorna och strömman var i full gång… Och det kanske jag inte skulle gjort.. MEN det gick bra fast jag insåg snabbt att jag istället för att fightas med vågorna (som äger mig rätt lätt) skulle stanna på stranden, njuta av solen och kolla på alla proffs. Och det var minst lika härligt.

Jag är så glad över att jag fick testa och att jag klarade det. I morgon kör vi igen men nu måste jag sova, heeelt slut. Hoppas ni har haft en tid måndag. PUSS J 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!