Paradise❥

Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset

Livet här alltså. Så himla härligt! Lugnt, skönt och roligt. Stranden, nyttig mat, smoothies, bada i havet, bada i poolen, yoga, dansa, surfa. Så här skulle jag vilja ha det varje dag. Så himla magiskt. Iof vet jag att jag nog skulle tröttna rätt snabbat om jag skulle bo här på riktigt. Men som jag skrivit tidigare så ska jag verkligen ta med mig så mycket jag kan härifrån. Yogan, maten, smoothies, röra på mig mycket och verkligen på riktigt ta hand om min kropp och själ. Mmm, kan nästa länga hem lite för att få sätta igång. Men först två dagar kvar i paradiset. Vi hörs sen puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej Josefin! Och tack för en härlig blogg och inte minst podd!
  Jag har en fråga; du pratar ju då och då om att det är så lätt att hitta yoga filmer på youtube men jag tycker det är svårt att hitta bra sådana, skulle du kunna tipsa och länka till några bra kanske? Skulle hjälpa så mycket, iallafall för mig som hade tänkt börja yoga varje morgon 🙂
  Hoppas du har en bra dag!

  Paula 2016-01-27 12:53:33 http://None
  Svara
 • Jossan! Du har alltid så fina bilder både på bloggen och insta 🙂 en sak jag inte kan sluta tänka på är: vart köper du allt ditt fina porslin? Du hst massa olika, kan du inte skriva ett inlägg om vart allt kommer från typ? 🙂

  Lina 2016-01-26 21:32:33 http://None
  Svara
  • Svar på Linas kommentar.

   jaaa, jag köper lite då och då när jag hittar något fint. Mycket loppisfynd men också mycket från Indiska, de har så fina färgglada 😀

   Josefin Dahlberg 2016-01-27 03:09:00 http://None
   Svara
 • Verkar som du passar in utmärkt i miljön därborta:) ser framemot att få fortsätta inspireras utav dig när du är tillbaka i vardagen igen. Har inspirerats sååå mkt utav dig under åren jag följt bloggen, inte minst med din nykterhet.

  Amanda 2016-01-26 19:10:04 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!