Ingen poddis!

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Hej på er gullisar. Som ni alla vet vid det här laget är jag ju i Costa Rica och njuuuuuter. Och eftersom uppkopplingen inte riktigt går att lita på så bestämde vi att skjuta på veckans poddis. Förlåååt, supertråkigt jag vet MEN snart kommer en rykande färsk podd till er med massa härlig inspo. Nu ska jag verkligen bara leva i nuet de sista dagarna och njuta så att jag kan fortsätta att må så här bra när jag kommer hem 🙂 Puss på er!

Psst! Så länge kan ni ju lyssna på gamla poddisar om ni vill! – Alla avsnitt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • fäller en tår men tycker ändå ni har en rimlig ursäkt 😉 haha. Får längta mer till nästa vecka då! KRAM!

    ISA 2016-01-27 16:14:14 http://isabyl.devote.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!