Magic Life★

Processed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 preset IMG_8601 (1)

Gårkvällens solnedgång var helt magsikt. Jag har aldrig sett något liknande. Som alla kvällar gick vi ner till stranden efter yogan och badade medan solen försvann i horisonten. Att jag bara kommer göra det två gånger till innan det är dags att sätta mig på planet hem till Sverige känns så sorgligt just nu. Självklart ser jag fram emot att komma hem till mina nära och kära men den känslan jag har i kroppen här är något jag nog aldrig upplevt tidigare. Jag är lung, tar dagen som den kommer och får leva i denna underbara natur. Jag måste åka tillbaka hit. Jag vill ta med alla jag känner och alla ni som läser bloggen för jag vill att ni alla ska få uppleva detta paradis. Nu ska jag njuta av de sista dagarna och fylla på med massor av energi så jag får med en del av detta hem.

Det blir många liknande inlägg nu på bloggen men det beror på att det är så här varje dag ser ut här. Yoga, mat, havet och solnedgången. Och det är helt fantastiskt. Snart är jag hemma i kylan igen och då blir det outfits med dunjacka och moon boots, känns sjukt långt bort nu.. haha. Hoppas ni har det fint! Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Jaaaa, ta med mig! Haha. Blir så avundsjuk när jag läser hur bra ni har det. Hoppas att jag får möjlighet att göra samma resa någon gång 🙂

  Nike 2016-01-29 00:28:57 http://nouw.com/nikelinds
  Svara
 • Att varje dag bli lika glad och inspirerad utav ditt go, bloggen och dina fantastiska jävla kick as bilder med dig som mittenfigur gör att man, jag ser fram emot dagen, morgondagen och ens egna jäkla kick as framtid!
  Du inspirerar!

  Klara-Lovisa 2016-01-28 23:36:42 http://nouw.com/klaralovisaa
  Svara
 • Jag är så avundsjuk på dig! Du verkar ha det så bra där, hoppas du kan må lika bra här i kalla Sverige sedan också!

  Sofia 2016-01-28 15:57:07 http://itgirls.se/sofiaanderskars
  Svara
 • Du ser verkligen ut att ha det hur fantastiskt som helst!? Jag är inte det minsta avundsjuk… 🙂
  Du förtjänar verkligen att få slappna av och bara njuuuuta! MEN, det ska dock bliv skönt när du och Vanja kan podda igen… tisdagen är liksom inte det samme utan er? 🙂 <3
  Ha det bäst och och ta med dig all ny energi hem sen! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

  Ida 2016-01-27 22:38:13 http://None
  Svara
 • Sååå fina. 🙂

  Louise 2016-01-27 20:56:07 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!