Pink Sky❥

12622408_1687209898203450_3579393000500774386_o

Att gå ner till stranden tidigt på morgon och möta denna rosa himmel är helt magiskt. Så otroligt fint!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Åh, det ser underbart ut!

  Sara Kylhed 2016-01-28 18:30:48 http://www.nouw.com/sarakylhed
  Svara
 • Hej! Vilken härlig resa! Men Josefin, jag känner mig svinbesviken för att du inte märker inläggen med att det är ett samarbete. Jag har så högt förtroende för dig att jag på riktigt vägrade tro att ni får boende och lektioner gratis, för jag tänkte att ”nä, åtminstone Josefin Dahlberg hade varit transparent med det isf!”. Dels är det ju emot lagen (ni får betalning i form av logi osv, de får reklam via bloggen – betalningen måste ju inte enligt lagen vara i pengar), men ffa känner jag mig lurad. Jag som läser, tror på dig och verkligen tar till mig dina tips – hur ska jag kunna fortsätta med det om de ibland (och jag får inte veta när) är påverkade av att du gör reklam? Jag fattar att du TYCKER att det är härligt osv, men ditt val av resa är såklart påverkat av ”rabatten”. Gör du så, så måste jag vara källkritisk och tänka att jag får ta det du säger med en nypa salt pga kan vara smygreklam. Och så vill jag inte behöva tänka! Snälla, kan du inte bara märka alla samarbeten med ”samarbete” så man vet? Och att skriva det i ett inlägg för 10 dagar sedan räcker ju inte, det är inte ett rimligt sätt att informera sina läsare. Tror att alla skulle vinna på transparens, du får ökat förtroende och vi läsare kan lita på det du skriver!

  Karin 2016-01-28 15:10:50 http://None
  Svara
  • Svar på Karins kommentar.

   Hej Karin. Va tråkigt att du känner att du helt tappar tron på mig pga av detta. Och jag förstår inte riktigt varför. Jag märker alltid ut på bloggen när det är ett betalt samarbete. Och avsett om det är ett samarbete eller inte så står jag alltid för produkter och varumärken jag gillar. Jag skulle aldrig skriva om något jag inte tycker om så bara där hoppas jag du förstår att jag inte ljuger bara för att något är ett samarbete. Att jag fick chansen att åka på denna resa var rena drömmen för mig. Den kom precis i rätt tid och gav mig så mycket. Då det inte var ett betalt samarbete märkte jag inte ut det. Och jag betalade min resa själv så jag la ner en hel del pengar på att komma dit just för att jag förstod att det skulle bli en av de bästa resorna i mitt liv. Och det blev den, till och med den bästa. Jag förstår inte riktigt varför du känner dig lurad av mig. Men hoppas du kan förstår hur det är från mitt perspektiv. Jag är så glad över att jag åkte på denna resa och kan med hela mitt hjärta rekommendera alla att göra samma sak. Kram

   Josefin Dahlberg 2016-02-06 18:27:47 http://None
   Svara
 • Om det finns Pinterest-liv så är Ditt liv ett sådant, wow!

  Amanda 2016-01-28 09:32:46 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!