Sista dagen i Costa Rica❥

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Sista dagen i paradiset inleddes med morgonyoga på stranden som vanligt. Där den här kokosnöten låg bredvid mig så var tvungen att ta en bild på den. Haha.

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Sen tog vi en kaffe och croissanter, mums!

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Efter det gick vi in mot ”stan” och hittade en underbar butik på vägen där jag och Forni provade bikinis som tyvärr inte satt bra..

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Vi var tvungen att äta den sjukt goda avokadotacon igen – Sååå god!

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Sen tatuerade vi oss!! Jag gjorde två st som jag ska visa er snart 🙂 Så kul!

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Maggie gjorde sin första tatuering någonsin.. Så roligt och den blev underbar! Håll utkik i hennes blogg!

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Ni var var tatuerade och klara gick vi ner till stranden för att njuta av en sista solnedgång. 

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Och vi beställde goda drinkar i denna gulliga bar.

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Jag tog en mango, ananas och passionsfrukt smoothie – Mums!

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Gullie Maggis!

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Mmm, kommer sakna att dricka några sånna här om dagen.

IMG_9009

Sen nöjt vi av den fantastiska solnedgången en sista gång!

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Det känns helt galet att sitta här hemma vid köksbordet och titta på dessa bilder. Resan hem gick så snabbt (även om den tog 26 h) Nyss var man i paradiset och nu är jag hemma… Hmm, skum känsla. Men har redan spikat med mamma att åka tillbaka nästa vinter. Paradiset på jorden. Nu ska jag ut och ta en drink med en tjejkompis så att jag inte somnar för tidigt. Måste ställa om tiden nu. Hörs sen bästa nu, puss J!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Ser verkligen helt underbart ut!! vad roligt att tatuera sig sådär spontant! Jag brukar alltid göra minst två st när jag gaddar mig. Skulle vara kul att göra utomlands som minne! 😀 Btw, ses på fw imorrn 😀

  Fashionvein 2016-01-31 20:29:02 http://fashionvein.se
  Svara
 • Hej! Brukar läsa din blogg men aldrig kommentera. Jag var också i Santa Teresa över jul och nyår. När jag ser dina bilder blir jag helt nostalgisk och vill åka tillbaka nu. Känslan i kroppen när man är där är helt obeskrivlig, lugnet och harmonin är inte av denna värld!
  Gjorde också tatuering på Good Life Tattoo 😉

  Tack för alla bilder därifrån, har gjort så att januari gått lite fortare 🙂

  Hanne 2016-01-31 10:09:08 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!