Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

★ Zabel ★

Zabel_JosefinDahlberg0 Zabel_JosefinDahlberg01Zabel_JosefinDahlberg03 Zabel_JosefinDahlberg04

Som ni vet jobbar jag med ett av mina absoluta favoritmärken när det kommer till smycken, Zabel Jewellery. De här ringarna och örhängerna är några av mina favoriter i hela min smyckessamling och jag har dem nästan varje dag. Som ni vet har jag en hel del smycken men om man inte vill ha så många tycker jag att man ska investera i ett par enkla och tidlösa smycken med fina detaljer så att man ha kan den länge. Och Zabel är grymma på den typen av smycken så in och kolla! – Zabel Jewellery. Puss!

I samarbete med Zabel

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Josefin Dahlbergs webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!