Work Mode❥

Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset

Efter några event i dag gömde jag och Maggie oss på Nobis för att jobba undan lite och hänga. Första dagen på modeveckan var riktigt rolig, jag älskade att filma tillsammans med Zalando och kände mig riktigt peppad! Men i dag är jag så himla trött. Jag vill typ bara lägga mig i sängen. Det var väldigt stor kontrast att gå från yoga i djungeln till att springa runt på modeveckan i kalla Stockholm. Och jag har inte riktigt hunnit med att ställa om så inte så konstigt att jag känner mig seg. Men ikväll ska jag bara vara hemma, laga mat och mysa så är jag säkert piggare i morgon. Hoppas ni har haft en fin dag bästa ni! Puss J 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!