Hello 2016★

Processed with VSCOcam with hb2 preset

2016 har redan dragit i gång och jag måste säga att jag har haft en underbar start på detta år! Det här fina blocket låg på mitt skrivbord häromdagen och då fick jag en ide om att göra det till mitt 2016-block. Här ska jag fylla i mål, upplevelser, skiva dagbok, skriva bra grejer jag vill komma ihåg och påminna mig om mm. Och såklart vill jag dela detta med er!

Nu har jag fyllt i några saker som jag ska fokusera på under det här året. Såklart kommer jag fylla på med fler under tiden men just nu är det dessa som är prio 🙂 

Processed with VSCOcam with hb2 preset

YOGA: Efter min fantastiska yogaresa har jag fått bevisat för mig (igen) att jag mår så otroligt bra av att yoga och därför är det en självklart punkt på denna lista. Yoga mera!

LAGA MAT: Som ni har sett har jag faktiskt börja laga lite mat här hemma och det är så himla härligt. Jag gillar det verkligen och för att njuta mer av mitt vardagsliv ska jag laga fler middagar mitt i veckan. Jag ser verkligen fram emot att komma hem från jobbet runt sex, sju och laga en god veggomiddag. Mums!

DANSA: Jag är ju uppvuxen med en danslärare till mamma och har dansat sen jag kunde stå på benen så dans är verkligen ren lycka för mig. Och det är något jag ska göra mer av. Både gå på dansklasser men också dansa mer hemma. Som sagt dansade jag och min syster i timmar hemma hos mig i gårkväll och jag kände verkligen lycka i hela kroppen. Så underbart!

UMGÅS: Jag vill spendera mer tid med min familj och mina vänner. En absolut prio på listan!

2:5: Och nej jag menar inte någon konstig diet av något slag. Utan ”2:5” är min och Vanjas grej för att få ut mer av vardagen. Att man två av fem vardagar utmanar sig själv i stället för att följa det som är bekvämast för en. En 2:5-grej för mig kan vara att gå på ett yogapass efter jobbet, laga middag till mina vänner eller att ägna en hel kväll till att måla tavlor. Sånna saker som gör livet härligare lixom!

Meditera: Under min Costa Rica resa fick jag till några magiska meditationsupplevelser och det är något jag ska fortsätta utforska. Jag tror det typ kan vara den bästa medicinen för min stress. Meditera mera!

NJUTA: Mm, jag ska njuta mer av min vardag. Njuta av varje tugga jag äter, av att lyssna på min favoritmusik, av att sova, av att träna, av att yoga, av mitt liv. 

RENSA: Jag ska rensa då och då. Inte låta för mycket samlas på hög och skapa ångest. Nej, här ska det rensas på då prylar och känslor.

MÅLA: Jag har ju upptäckt att jag verkligen gillar att måla och det är något jag ska göra mer av det här året. Jag mår så bra av att vara kreativ så fler tavlor ska det bli!

SKRATTA: Jag ska försöka skratta lite mer varje dag. Skratt förlänger ju livet eller hur? 

POSITIVA TANKAR: Jag ska börja varje dag med fina, härliga, tankar. Jag ska boosta min positiva sida av mig själv. Jag ska försöka vända negotankar till positiva. Jag ska försöka se livet med öppnare ögon. 

VARDAGSLIVET DELUX: Jag ska värna om min egna tid i veckorna. Jag ska jobba mindre, hinna mer privata saker och se till att få ett härligt vardagsliv som jag senaste åren inte varit så bra på. Nu jäklar ska jag njuta av måndag till fredag ännu mer!

EMBRACE MITT MODEINTRESSE: Jag älskar ju kläder och personlig stil och i år ska jag verkligen ta vara på det. Utveckla det och omfamna det.

INSPIRERA: Jag vill inspirera er ännu mer. Jag vill hitta nya sätt att inspirera, jag vill skriva, måla, prata och fota. Jag har så mycket i mig som jag vill få ut. Och i år ska jag jobba för att få ut så mycket som möjligt!

PUSS J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • […] på tal om att trycka så lyssnade jag på ett gammalt avsnitt av Josefin & Vanja, där Josefin tipsar om Bookbinders Design. Ja men jag älskar det! Det är klart att man vill ha en kalender eller en […]

  Uppsnappat - Alexandra Bylund 2016-09-15 22:25:36 http://alexandrabylund.com/uppsnappat-7/
  Svara
 • Underbara punkter som jag vart väldigt inspirerad och motiverad av! Jag känner att jag själv ska skaffa mig en bok och skriva ner några mål för 2016, så bra ide!

  Jag gick in på Bookbinders Designs hemsida som du tipsade om för att jag tyckte att dom var så fina! Men jag fattar inte riktigt hur det fungerar. Kan man välja vad man vill att det ska stå på sin bok på deras hemsidan? Om man kan det hur gör man?
  PS. Älskar din och Vanjas podd, lyssnar på den på bussen varje onsdag påväg till skolan! Kram!

  Svara
 • Här har du direktlänk till yoga-passet jag tipsade om på Insta igår https://www.youtube.com/watch?v=AUJW1Kd4zik

  Hoppas du gillar 🙂

  Kramis

  Linnea 2016-02-09 12:46:19 http://None
  Svara
 • Hej! Har aldrig tidigare läst din blogg, kom in på den av en slump. Så inspirerande inlägg, blev varm och glad. Borde skaffa en bok själv

  Hanna 2016-02-08 08:44:37 http://None
  Svara
 • LOVE IT! du inspirerar oss bara att skriva om DINA mål, det ska du veta. Har peppats mycket av ert 2:5, att ta sig ur sin comfortzone. Fan vad bra man mår av det, funderar på att börja mjukt med 1:5 (hehe trygghetsjunkie) för man får sån kick efter att ha gjort något lite utmanande! Heja oss med våra mål! 🙂

  ISA 2016-02-07 17:01:35 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Så himla motiverende! Jeg gjør noe av dette hver uke, men hadde vært kult og fått til enda mer! 2016 is the year!!! Ha en fin søndag x

  Klem
  Lenemor ✌

  Lene strøm 2016-02-07 15:45:07 http://None
  Svara
 • Josefin! Sista punkten har du redan lyckats med, såå inspirerad nu av att göra en sån lista och göra MITT 2016 så bäst som möjligt <3 föresten vart är din fräsi-fräsiga bok ifrån? Kram 🙂

  Alexandra 2016-02-07 14:38:49 http://None
  Svara
 • Åh Josefin! Ett så härligt och inspirerande inlägg

  Jeanette 2016-02-07 13:42:21 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!