Fluffy&Denim★

Processed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 preset

Fluff H&M Stickad tröja Gina tricot Hängselbyxor Zara Väska H&M Snake boots Zara

Happy Monday gullisar! Så himla underbart väder här i stan i dag så man blir så glad. Vi till och med gick en omväg när vi skulle fota för att vara ute lite mer, såå härligt! Jag har på mig mina nya hängselbyxor som jag köpte i går, så himla fina. Älskar tvätten och att de är slitna. Älskar ju allt med hängslen nu… 🙂 Jag har precis avslutat en inspelning här hemma och ska jobba någon timme till innan det är dags att ta kväll. Hoppas ni har haft en fin dag! Hörs sen, puss J!

 Fluff H&M Sweater Gina tricot Overall Zara Bag H&M Snake boots Zara

Love my new denim overalls I found yesterday. What do u think? 🙂

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!