”Rocka din självkänsla”★

Processed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 preset

Så här mysigt var det i går när jag och Vanja skulle spela in mys-semel-fika-poddis. MEN som ni får höra i poddisen var det alldeles för mycket ljud för att ni skulle orka lyssna på oss i en timme. Så till slut spelade vi in poddisen på Modettekontoret. Men det hände en hel del där i mellan, det får ni också höra om i det här avsnittet.

Och veckans tema är självkänsla och prestationsångest. Vi försöker ge våra bästa tips för att bygga upp sin självkänsla och berättar hur vi gör för att må så bra som möjligt. Vi pratar om att ”hålla sig på stigen”, ”skriva lappar” och att tänka ”jag rockar”. Hoppas ni vill lyssna och att ni gillar veckans poddis.

Gilla oss på Facebook!

 

Tack för veckans bild: @ElinTheresee 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Vilket riktigt grymt avsnitt!! Kan känna att jag behöver bli påmind om sånt ibland. Måste bara fråga, varifrån kommer era hattar/kepsar? Så galet snygga!!

  Julia 2016-02-13 13:07:49 http://None
  Svara
 • Ååh bästa poddis! Ska lyssna!! Tror veckans ämne kan vara bra att lyssna på för mig.. Speciellt det där med prestationsångest.. Ni har ju alltid så kloka och peppande tankar!
  Bästa ni! KRAM!

  Moa 2016-02-10 18:30:43 http://None
  Svara
 • Åh, det blir så kul att lyssna på! Gillar er podd så mycket! 🙂 Jag följer dig på snapchat och hörde att du lyssnade på en JÄTTEMYSIG fransk låt i hissen. Har hört den förut, men undrar nu (om du minns vilken du lyssnade på då vill säga): vad heter den?! Den är så himla bra och blev så glad av att höra lite av den! Kramar!

  Antonia 2016-02-10 15:29:39 http://None
  Svara
 • Lyssnade på poddisen på väg till gymmet, återigen, sååå jäkla bra Jossan!!
  It Girls-tjejerna och jag har haft himla många diskussioner om just det där. Prestationsångest och allt därtill. Så viktigt att prata om! Så tack, för dig och Vanja! KRAMIS

  Tuva 2016-02-10 15:13:22 http://www.itgirls.se/tuvaalicia
  Svara
 • Ååh <3 Jag älskar detta avsnitt 🙂 Så bra att ni tar upp detta viktiga ämne! Jag studerar till mental tränare och självkänsla är en av våra huvudämnen. Tråkigt nog är det så att 95-98% av 14-åringar har utvecklat en negativ självbild (=dålig självkänsla), vilket är SÅ fruktansvärt. Det är verkligen dags att aktivt försöka ändra på detta! Alla förtjänar att må bra i sig själva.

  Sara Möller 2016-02-10 14:39:00 http://saramoller.nu
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!