Sally Voltaire❥

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset 46bf1608d67bc64cd3dcadc421055ef5

I dag åt jag lunch med den här pärlan på underbara Sally Voltaire på Åhlens. Så himla gott! Och väldigt härligt att hänga med Maggie såhär mitt på dagen. Jag var lite seg innan lunch så att fylla på med god nyttig mat och härlig energi var verkligen perfekt och jag har känt mig superpigg sen dess. Vi hade på oss våra second hand fynd vi gjorde i helgen, så fint med rött känner jag. Har på mig det alldeles för sällan 🙂

Under lunchen öppnade jag min snap för alla, alltså att vem som helst kan skicka snaps till mig och herre gud, såååå många snaps! Helt galet, så kul! Tack! Jag ska försöka hinna svara på alla! Nu sa jag jobba lite innan jag ska käka sushi med en kompis och sen kolla in Zoolander 2 premiären. Så kul! Hörs sen, puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej Josefin!
  Vart är dina uuunderbara örhängen från? 🙂
  Och du – Tack för en fantastiskt inspirerande blogg! Du verkar vara en så himla fin och go person. Att du alltid ger mig ett leende på läpparna genom dina bilder och peppande ord säger nog ganska mycket om hur mycket skillnad du kan göra för någon som inte alltid känner sig på topp. <3

  Linn 2016-02-12 00:53:52 http://None
  Svara
 • Jossan! Har undrat över detta så mycket. Dina kamera-bloggbilder är i en så HIMLA fin färgskala. Hur redigerar du dom?
  Jag vet att du redigerar insta-bilder med vsco, och jag misstänker att du använder någon av de filtren för kamerabilderna också. Det är iallafall väldigt likt C1 om jag inte minns fel 🙂 Men hur gör du? Skickar du alla bilder till mobilen och redigerar där? Blir inte bilderna i sämre upplösning sen då, när de ska tillbaka till datorn? Och det känns som att en sån procedur tar väldigt lång tid? Eller har du köpt vsco för lightroom/ annat redigeringsprogram på datorn? Så många frågor haha men jag har verkligen funderat på detta länge och skulle bli så himla glad för svar, då jag dels tycker att dina bilder är så fina som de är men färgtonerna är MAGISKA och jag skulle verkligen vilja ha liknande om inte exakt likadana på mina bilder 🙂
  Tack för superfin blogg och rolig podd, keep on rocking!

  Hanna Tegbrant 2016-02-11 23:00:44 http://hannategbrant.devote.se
  Svara
  • Svar på Hanna Tegbrants kommentar.

   Hej Hanna, du har rätt. Jag mejlar mina bilder och öppnar dem i telfonen, lägger på C1 eller HB2 i VSCOappen och sen bloggar jag från mobilen :))) Lite jobbigt men värt det. Tycker det blir så fint 🙂 Kram

   Josefin Dahlberg 2016-02-11 23:03:37 http://None
   Svara
 • Ahhh vad mysigt det ser ut!!

  Amanda Cannon 2016-02-11 06:59:59 http://nouw.com/theamandajournal.com
  Svara
 • Ser så gott ut, jag undrar bara en sak! När ni är på restaurang stirar folk inte på er när ni tar fram system kamera för att ta bild på maten? Hur gör ni? Blir glad om du delar med dig dina erfarenheter, tack

  Emilie 2016-02-10 18:46:13 http://None
  Svara
  • Svar på Emilies kommentar.

   Joo, det är klart folk kollar men det struntar jag bara i. Folk får tycka och tänka vad de vill men jag vill ha fina bilder till min blogg så jag struntar i det 🙂 Kram

   Josefin Dahlberg 2016-02-11 14:15:41 http://None
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!