Mina nya tatueringar★

Ja, jag gjorde ju två nya tatueringar sista dagen i Costa Rica. Den ena är en palm, som inte riktigt har läkt än och den bestämde jag mig typ första dagen för att jag ville göra. Jag såg den på Hannas arm för typ ett halvårs sen när vi jobbade ihop och tycker den är så fin! Så jag smsade henne och frågade om jag fick göra en likadan och hon skrev ”såklart!”. Så jag satte den på insidan av ankeln så att jag ser den när jag sitter och yogar och kan få lite Costa Rica feeling! 

När vi gick in på tatueringsstudion och jag visade palmen sa hon att den var så liten och att jag kunde få två stycken små för deras minimipris och då tänke jag ju såklart – Taget! (det har ju hänt två gånger tidigare..) Så vi satte oss på ett fik bredvid och kollade runt på Pinterest medan vi väntade på vår tid och då hittade jag en tjej som hade ”GRL PWR” på baksidan av armen och kände att den var klockren. Forni och Maggie intygade att den skulle passa mig perfekt så då fick det bli den. Och jag är supernöjd. Att ha ”Girl Power” på kroppen känns ju givet! Puss!

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!