It Girls★ Emma

Processed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 preset

Det här är mina grymma kollega Emma som började på Modette strax innan jul. Och hon är inte bara en sjukt bra redaktör utan hon har även börjat blogga. Så kul! Hon har startat en blogg på Itgirls.se SOM vi nu i slutet av februari kommer att nylansera med en ny, fin portal. Håll utkik! Jag kommer ge er all info in behöver! Och såklart tycker jag att ni ska kolla in Emmas blogg för att följa henne och se hur vi har det på Modette. Puss J!

Läs hennes blogg här ★

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Josefin! Var har du köpt din snygga snygga keps? Antar det är ett tag sedan men tänker om det är någon butik jag missat i mitt intensiva letande! 🙂

    Sofia 2016-02-14 18:00:52 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!