Låt barn vara barn ❥

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Jag sitter här hemma i min trygga lägenhet i Stockholm. Jag har dukat upp för en mysig frukost framför tv:en, jag slår på nyhetsmorgon och får en påminnelse av verkligheten. Jag får höra om flickor i 7, 8, 9-årsåldern som våldtas 30 gånger om dagen av främmande män. Flickor som säljs, flickor som inte ses som flickor, flickor som mördas om de säger ifrån, flickor som aldrig får vara barn, människor. Och det får mig att må så jävla illa. Få ont i hela kroppen. Hur fan kan man göra så här? Hur kan män göra så här? Vad fan är problemet? Kan någon förklara, för jag kan inte över huvud taget förstå hur man ens i närheten kan göra något liknande?

Nu tänker säkert många att detta händer så långt bort, de har en annan syn på det där och det är annorlunda där borta. Men nej, det är inte annorlunda, de är fortfarande flickor. Precis lika mycket värda som din dotter, syster, barnbarn, systerdotter och brorsdotter. De är flickor som förtjänar, lika mycket som alla andra, att få vara barn. Och detta händer även här, här i ”trygga” Sverige. Flickor som våldtas av personer som borde betyda trygghet för dem. Det går inte att vi blundar för det här längre. Det är dags att hjälpas åt. Oavsett om det gäller flickor i Sverige, Nepal eller någon annanstans i världen. Alla flickor är lika värda. 

Jag hoppas att alla vettiga människor som läser detta gör det lilla, som ändå bidrar till att hjälpa dessa flickor, gillar den här sidan. Och att alla gör det de kan för att låta barn vara barn.

Gilla ”LoveNepal” Här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Tack att du hjälper till att lyfta fram det <3

  Victoria 2016-02-14 21:34:34 http://None
  Svara
 • Så himla hemskt!=*( Såg också på nyhetsmorgon i morse och satt och grät över vilka hemska liv miljontals barn lever. Ibland skulle jag bara vilja släppa allt jag har här hemma för att ta mig runt om i världen och hjälpa alla ur de helveten som de lever i. Man får aldrig glömma hur bra man har det. SÅ fint att du tar upp det. Kram och heja dig för att du är så duktig, peppig och engagerad <3

  Stina 2016-02-14 19:58:40 http://None
  Svara
 • Tänk, så såå många unga tjejer och barn som blir utnyttjade på detta fruktansvärda sätt!! Så bra att du lyfte detta. LoveNepal gör ett fantastiskt arbete! Alla borde vara med och stötta. (Älskar din blogg by the way :))

  Caroline Blom 2016-02-14 17:42:51 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!