This Makes Me Happy❥

Processed with VSCOcam with a5 presetProcessed with VSCOcam with a5 presetProcessed with VSCOcam with a5 presetProcessed with VSCOcam with a5 preset Processed with VSCOcam with a5 preset Processed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with a5 presetProcessed with VSCOcam with a5 preset Processed with VSCOcam with a5 presetProcessed with VSCOcam with a5 preset Processed with VSCOcam with a5 preset

Hej på er gullisar! Hoppas ni har haft en fin helg och att ni vaknar upp med en bra känsla i dag. Det gör jag, även om jag sovit alldels för lite.. Men i alla fall. Det jag tänkte skriva om är mina tavlor. Eller i alla fall om när jag målar dem. Ni som lyssnat på poddisen och som har koll på mina mål för 2016 vet ju att jag har lovat mig själv att göra så mycket som möjligt av det jag mår bra av. Och jag har ju nyligen upptäckt att jag tycker väldigt mycket om att måla. Min pappa var ju konstnär så jag kanske har det i blodet… hehe. Men i alla fall så tog jag fram alla mina målargrejer i helgen och målade loss medan jag lyssnade på musik och sjöng högt! Så himla härligt! De stunderna är jag så avslappnad och mår så bra! Så fler målarstunder blir det helt klart. Ha en fin dag. Puss J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!