Tips★ Shop Mikaela Höök

IMG_0901

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Processed with VSCOcam with hb2 preset

IMG_0894

Häromdagen fick jag det här fina, rosa paketet. Och inte av vem som helst, utan av en tjej jag tycker är otroligt cool, driven, grym, en tjej som verkligen kör sin egen grej. Vilket jag älskar! Nämligen Mikaela som var med i första säsongen av It Girls. Så himla stolt över denna böna som satsar på det hon drömmer om, som vågar drömma och jobbar hårt för att uppnå sin dröm. Hon har nämligen öppnat sin alldels egen webbshop! Hurra! I hennes shop hittar ni massa fina t-shirts med härliga tryck. Hur fin är den jag fick? I love it!! Men det finns även coola väskor, assnygga fluffplagg och fina set. 

Grymt jobbat Mikaela! Jag är övertygad om att din shop kommer gå hur bra som helst! Puss!!

Och ni måste ju såklart spana in det här!

KLICKA HÄR ★ Shop Mikaela Höök

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!