Todays Details★

Processed with VSCOcam with hb2 preset

I går hittade jag de här vintage Levis jeansen på Beyond Retro (efter att ha testat åtta par). Riktigt nöjd! Så himla fin färg och de sitter bra i rumpan. Kap!

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Den här lilla gullisen köpte jag på Zara för ett par veckor sen. ÄLSKAR att den är blå, himla fin detalj eller hur?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Åhh vad fina jeansen var på dig!! Hahah, vad också på Beyond förra veckan men hade inte sådan tur, får ta och kika igen snart, jag vill också ha de där perfekta ljusa Levisen!!

  OCH VÄSKAN!! – Vilken dröm!! Sådan underbart uppiggande färg!

  Tuva 2016-02-16 21:12:47 http://www.itgirls.se/tuvaalicia
  Svara
 • Hej Josefin!
  Har precis börjat läsa din blogg efter att ha följt din fina syster på instagram. (Jag är en obotlig NY-nörd).
  Jag har en fråga. Jag är mitt i en period i mitt liv nu där jag måste välja vad jag ska göra av mig själv. Haha, luddigt men du fattar vad jag menar. Early 20’s liksom. Något jag skulle tycka vara jätteroligt att jobba med är typ att jobba på typ modette eller kanske jobba i ett team som sysslar med webshops (typ Zalando, NA-KD). Hur tar jag mig bäst dit? Finns det någon bra utbildning, eller är det networking som gäller? Har du några bra tips?
  Du får säkert den här frågan ofta. Det är en tuff bransch kan jag tänka mig.
  Ha det fint!
  Tack för en inspirerande blogg!
  Kram /Lina

  Lina 2016-02-16 01:20:40 http://None
  Svara
  • Svar på Linas kommentar.

   Hej Lina,

   Ja, det beror ju lite på vad du vill göra. Att jobba på Modette eller någon annan redaktion är ju såklart en hournalistutbildning ett stort +. Jag har läst Journalistik och Multimedia i tre år. Om du vill jobba på typ Zalando, så kanske inköp, ekonomi eller design-utbidlningar är rätt väg. Sen är praktikplatser A och O och i de flesta utbidlningar ingår ju praktik 😀 Lycka till! Kram

   Josefin Dahlberg 2016-02-16 10:36:48 http://None
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!