Look of the day★

Processed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset

Fluff H&M Blus Cubus Väst & väska Zara Skinnbyxor Scotch and Soda 

Hej finisar, hoppas ni mår bra! Så här såg jag ut i dag. Älskar mitt ljusa, blåa fluff! Men under blev det helsvart i dag. Köpte den här västen i höstas men har inte haft den så mycket men nu när jag ser den på är den ju rätt härlig. Den gör en enkel, svart outfit mycket roligare! Bra köp! Puss!

Fluffy jacket H&M Blouse Cubus Vest & bag Zara Leather pants Scotch and Soda 

I really like this vest. It makes my look so much more fun! Do u like it?

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!